Výplach mozku

3. 03. 2011 14:42:12
Pustím bednu a už to jede! Dle reklam zjišťuji, že je zázrak, že jsem ještě vůbec naživu. Tu někomu uniká moč, druhý si bez lepidla na zubní protézy nedovolí něco sníst, další má z toho co snědl sračku a ostatní si bez preparátů na kloubní výživu ani nedovolí vyjít na ulici. A když už tam jsou, tak jedině s tou spávnou vložkou či deodorantem.

Ta bedna s obrazovkou to do nás hustí nonstop, až se divím, že televize stihnou vysílat i něco dalšího. I když o kvalitě současného vysílání by se taky dalo diskutovat. Reklama je prostě všude a na všechno. Takhle bych měl tedy žít?

Den dle reklamy: Ráno v klidu vstanu, posnídám vločky nebo cereálie, zapiji to šálkem té nejlepší kávy na světě, vyčistím si zbytky chrupu pastou proti paradentóze a abych mohl mezi lidi, tak na sebe šplíchnu nějakej ten deodorant co ho používá Zidane tolik, že mu z toho slezly i vlasy. Poté si polknu něco na kloubní výživu, vezmu sportovní kolo za 50 000,- a chutě vyrazím do 10km vzdálené práce. Tam mě začne bolet hlava, tak si šoupnu Ibalgin rapid. Cestou na oběd oběhnu pobočky bank a pojišťoven, abych si vybral tu nejlepší hypotéku a pojištění. Hned na to zbaštím pastilku Renie kvůli překyselení žaludku a svět je hned hezčí. V práci si pak ještě na sebe nalepím pár náplastí proti kouření, strčím si do pusy elektronickou cigaretu a nějak to doklepu do padla. Těsně před odchodem do sebe ještě šoupnu nejáký to Centrum a další kloubní preparát, to abych opět mohl absolvovat Tour de France cestou domů.

K večeři mi žena připraví něco chutného z naší zahrádky, buď od Vitany nebo Knorru či Maggi. Poté usednu k TV, abych se mohl uvolnit u mega filmů, které nám naše stanice pravidelně přináší. Příjemně unaven kvalitní televizní zábavou a dvěma pivy značky, bez nichž by nemohl existovat náš olympijský tým si ještě na dobrou noc zapnu odpuzovač hmyzu. Nýní už jenom Prostenal a dobrou noc.

Realita : Ráno vylítnu z postele na poslední chvíli a marně se snažím dobouchat na tradičně obsazené WC. Na snídani jsem už dávno rezignoval a snažím se aspoň napít čaje, od kterého si vzápětí pálím hubu. Poté chvátám ke svému autu v hodnotě cca 15 000,- a pro zahřátí škrábu námrazu jako kráva. Přesunu se dovnitř vozu, nastartuji a opět začínám škrábat námrazu, tentokráte zevnitř. Po příjezdu do 10km vzáleného města, kde pracuji, trávím asi ještě 30min. hledáním, kde zaparkuji. Po dalších 15min. dojdu konečně do práce. Hlava mě sice bolí, ale než bych do sebe cpal to růžový svinstvo, tak to radši vydržím. Místo oběda běžím do své banky vybrat si nějáké peníze a jelikož u sebe nemám kartu, tak mi milá paní na přepážce naúčtuje 60,- za výběr svých vlastních peněz. Opět mě začíná bolet hlava. Po příjezdu z práce domů a po dalších 30min. hledání místa na zaparkování se těším, že se konečně najím. Na stole místo večeře leží vzkaz: "Musela jsem jít k mámě, když tak si vem něco v lednici". S myšlenkami ve smyslu, že žízeň a tchýně jsou nesmrtelný, ale to druhé se dá aspoň umlátit lopatou, se snážím objevit něco v lednici. Na první pohled je jasné, že jsem rozhodně nebyl první, koho to dnes v naší rodině napadlo. A tak s povděkem kvituji, že tam jsou aspoň tři neolympijské desítky. Usednu k TV, ale zjišťuji, že kromě reklam tam běží pouze samý megakraviny, případně mi tam pánové v pěkných oblecích vysvětlují, jak právě oni vědí, jak posunout tuhle zemi na vyšší level. A zrovna tak, jak nevěřím těm stupidním reklamám, tak úplně stejně nevěřím těm hezkým oblekům. Udělám si aspoň topinku, vypiju tři desiny a ulehnu.

Reklama a realita : Reklamy a politici zkrátka lžou!

Autor: Roman Košťál | čtvrtek 3.3.2011 14:42 | karma článku: 28.81 | přečteno: 2964x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.06 | Přečteno: 560 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 300 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 526 | Diskuse
Počet článků 316 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2414
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...