A říkejme tomu třeba demokracie...

Mantinely blbosti a pitomosti jsou neomezené. A tak nás každé volební období někdo přesvědčuje, že takhle je to "IN." Že bez "nich" to nejde... Ta jediná pravda, jediná cesta. Kam?

 Poslouchám kolem všechna ta moudra. Že přeci jenom takhle je něco dobře a když si myslím opak, jsem pitomec a vyděděnec systému, prostě asociál. Nelíbí se mi, jak a co konají naše politické špičky. Mám dojem, že opozice jenom trapně řve. Ale, koho to zajímá? Já přeci můžu akorát držet hubu a krok. Ode mne se neočekává názor, jenom hlas v nějakých trapných volbách, kterým pošlu ke korytu jenom další "specialisty na všechno."

 Koukám kolem sebe... Nefunguje spousta věcí, je spousta lidí, kteří na tom fakt nejsou dobře. Řekne se: "Nemakačenka" A je vystaráno... Máme přeci rekordně malou nezaměstnanost. Co na tom, že spousta lidí hákuje za minimálku? Hlavně, že numera sedí.

 A zvolení "nadlidé" řeší, jestli si někde může lůza dát cígo... Já nevím, nějak si myslím, že fakt tohle je někde na konci řetězce věcí, které mne trápí. Musím řešit jiné věci, díky těm nadlidem. Tihle vyvolenci mi za posledních X-let zkomplikovali běžný život natolik, že nějaký smrad z cíga, je mi šumák... Teda v porovnání se smradem jejich usurpování moci, jejich nařízení, předpisů a vyhlášek.

 Moc bych si přál, aby o věcech veřejných rozhodovali lidi, ne politici. Politik je jenom jiný výraz pro... Nechám na vás.

 Pěkný den. R.K.

Autor: Roman Košťál | sobota 28.5.2016 19:40 | karma článku: 37,47 | přečteno: 1149x