IS je prostě hnus. Muslimský hnus...

IS je neskutečný hnus a migrace není obohacením, ale hrozbou ! Jenže tady frčí strašení Konvičkou a lidský rozměr do toho prý vloží pan Dolínek... Svět se zbláznil !

 IS zveřejnil další videosekvence ze své široké plejády "humanismu." Vím, asi budu nosit dříví do lesa, ale... Je mi z toho neskutečně zle. Musím se ptát, nakolik ty bláboly o tom, že není možné něco nějak globalizovat, že musíme vidět objektivně, že musíme pomoci a přijmout i jiný pohled na svět. Že je spousta těch "dobrých" a že musíme vidět nějaký jejich přínos pro nás všechny. Fakt, bylo by asi dobře to kapku shrnout... Musím se ptát a těžko hledám odpověď, ona se hledá těžko, protože žádná rozumná prostě není.

 Takže, mraky uprchlíků, o kterých nevíme vůbec nic. Nabídneme jim začlenění do společnosti o které vůbec nestojí, neboť naprosto pohrdají naší kulturou a historií. Nabídneme jim šanci a dáme statut jakýchsi uprchlíků. Uprchlíků před čím a kým? Před tím, co jim bylo celý život vštěpováno jako jediná správná volba? Stojí o to? Nebo jim jde o zcela jiné hodnoty? A když, tak o jaké?

 Nevím, nechci být jenom za toho, kdo křičí, ale nějak jsem si nevšimnul, že se tito "obohacovači naší kultury" nějak zásadně postavili za to, aby řekli : "Hele, dík..." Neřeknou to nikdy. Oni neberou onu migraci jako cestu dostat se z něčeho zlého. Oni jsou stále přesvědčeni o své jediné správné cestě. K nám příchazejí v domnění, že dostanou holuby do huby už jenom proto, že jsou nositely oné jediné správné vize. Když potom zjistí, že u nás prostě Alláh zase až tak neboduje, berou to jako něco, co je ve spojitosti s tím, že nebyli schopni se po generace integrovat, jako něco, co je cíleno proti jejich Božímu poslání. A z jejich následné frustrace se pomalu začíná stávat určitý sebevražedný reflex. Ti holubi nepřiletěli, tak půjdeme tam, kde je navždycky dobře a vezmeme pár těch "druhořadých" sebou... Že nám někdy podali pomocnou ruku? A co jako? Nevěřící psi a bastardi !!!

 Nechce se mi už znovu a znovu rekapitulovat, kde všude v rámci evropy nám už bylo jasně deklarováno, nakolik jsou, či nejsou tito "rytíři pravdy Alláhovy" přínosem, nebo naopak čistou hrozbou pro nás všechny. Myslím, že i Konvičkovy hrátky jsou jenom babským odvarem proti realitě. 

 Je mi zle z toho, že jsou doslova jatečně poráženi odpůrci fanatismu, a zrovna tak mi je zle z těch mravně "správných", co mi vlastně nařizují, že v rámci něčeho teda jako musím... Dolínek může zavřít ulici...Asi by bylo dost zajímavé sledovat, jaká by byla reakce na uzavření takové "ulice" třeba v Paříži. To by možná, nebo spíše dost určitě nebyl Dolínek takovej chlap... 

 Je mi zle z "kultury hnusu", je mi zle z nositelů myšlenek nefunkčního mixu a je mi zle z Dolínků

 

 Pěkný den. R.K.

Autor: Roman Košťál | úterý 13.9.2016 20:37 | karma článku: 41,52 | přečteno: 1694x
  • Další články autora

Roman Košťál

Hamáček v parku...

14.4.2020 v 14:14 | Karma: 25,80

Roman Košťál

Osm hodin pro Kalouska...

25.3.2020 v 19:22 | Karma: 41,40

Roman Košťál

Nadpis si doplňte sami...

24.2.2019 v 18:24 | Karma: 39,80

Roman Košťál

Jednu svíčku za mámu...

16.12.2018 v 20:50 | Karma: 39,71

Roman Košťál

Oni jsou migranti a "migranti"

4.10.2018 v 20:17 | Karma: 40,76

Roman Košťál

Neskutečná pitomost. A co dál?

18.9.2018 v 18:24 | Karma: 40,19
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik