Moralista Kalousek... To zní fakt blbě

 Nebude to dlouhé. Nemám ani moc chuť hledat jakési argumenty pro toho, či onoho. Zkusím se zeptat jenom na takovou banalitu... Proč?

 Když teda dneska všem těm "čistým" vadí, že Babiš udělal tohle, nebo tamto, tak proč už dávno ti dinosauři ve sněmovně neudělali něco pro to, aby to nebylo možné?

 Proč už dávno a dávno nepřijali zákon o prokazování majetku zpětně až do roku 1989? Proč by se toho ti mravokárci měli bát? Proč se až pod tlakem přijímají paskvily, jenž neozřejmí stejně vůbec nic? Kdo na tom má zájem, a proč?

 Proč se s blížícíma volbama tak nějak každý trefuje jenom do Babiše? Vůbec netvrdím, že je zrovna on "čistá duše", ale když se do něj trefují frajeři typu Kalouska... Není za tím i kapku něco víc?

 Jeden z těch, co má másla na hlavě nejvíc, p. Sobotka, má najednou dovolenou... Taky si můžete vzít dovolenou kdy chcete? Bez ohledu na to, co se zrovna tak nějak děje v rachotě?

 Když to shrnu. Babiš se choval jako podnikatel ( v rámci toho, co je tady v tom Kocourkově možné ), ale kritici typu těch "čistých", to je smutný fakt a bohužel důsledek naší benevolence. Nechali jsme je nažrat a jim prostě zachutnalo. A koryto je prostě fajn... Moc fajn.

 Jo, blíží se volby. Tak nám všem zase budou tvrdit, jak se obětují... No, potřebují zase nakopnout své krmiče. A pak už je jenom na nás, jestli jim do těch koryt "zase" nasypeme.

 Nezapomeňte si před těmi koryty dobře prohlédnout ty správné pašíky... Je jich tam spousta a mají opravdu chuť. A myslí to vždycky upřímně...

 

 Pěkný den. RoK

Autor: Roman Košťál | středa 15.3.2017 20:15 | karma článku: 40,18 | přečteno: 1661x