Roman Košťál

Faltýnkova sebereflexe... 22 mega? No, tak to dám v poho...

26. 03. 2017 20:09:25
Celkem mne dostala Faltýnkova sebereflexe, kdy se vyjádřil, že teda jestli jako někdo má nějaký problém, tak těch 22 mega sankce pro ČR cvakne ze svého. Asi si holt odpustí jednu sváču...

Nejsem nijak nepřející a přeji každému schopnému, aby si vydělal i tak nějak nadstardantně. Když je někdo hyperpřínosem pro svého zaměstnavatele, ať má. Ale když vám poslanec vládní strany bez uzardění do kamer sdělí, že tedy není problém pro něj zaplatit 22 miliónů a říká to tak, že tak nějak normálka, tak se už ani nedivím, že tihle dobrodinci jsou schopni a ochotni dělat, nebo spíše nedělat nic, co by mohlo být přínosem pro společnost, pro lidi. Jim asi náramně vyhovuje současný stav, kde všehoschopnost těch správných, je něco, co nese sladké ovoce vybraným ovečkám. A nutno dodat, že frajeři typu Faltýnek-Boys jsou schopni a ochotni bečet na povel. Prostě skvělý ovečky pro správného pasáčka.

Fakt se těším na tu předvolební fackovačku. Ukažte mi v té špíně někoho čistého... Volby nemohou změnit nic. Jenom jsou možností pro nové loutkovodiče dosadit si správné loutky nebo ovce. Takový divadýlko, že jako něco můžete, že máte něco ve svých rukou... Jo, můžete si vybrat pašíka, a on si pak bude u korýtka chrochtat a přibývat na váze. O tom to je..

Pan pašík Faltýnek prý pracuje celý život pro naše zermědělce. Zermědělci balancují na hraně přežití, vláda a EU jim hází klacky pod nohy, ale pašík Faltýnek, táta zemědělců, v pohodě cálne 22 mega... Inu, chudý zemědělec a obětavý člověk. Ten si ta love zaslouží... Tak jo, je to čisté a průzračné. Takový čirý potůček demokracie a svobody.

Čest práci.

Pěkný den. RoK

Autor: Roman Košťál | karma: 34.47 | přečteno: 1222 ×
Poslední články autora