Hezký kravaty a čistý košile... Jinak samá špína

Nedalo mi to, abych se neozval. Letitá špína je najednou reklamou na prací prášek. Mají hezký kravaty a čisté košile, krásně plivou, dokáží argumentovat i dámskými orgány a hlavně si jsou jistí, že jim to lidi zbaštěj... Zase.  

Zeman je, jaký je. Babiš taky... Netvrdím, že se mi oba zrovna líbí, ale jsou tady z vůle lidu. Nejsou asi ani jeden zrovna Míra Dušín, ale jsou na svých postech proto, že je tam poslali lidi. Můžeme si věšet trenýrky, můžeme si myslet, že viróza vypadá jinak. Můžeme nadávat na korunové dluhopisy, můžeme si uplivnout před zákulisníma hrátkama, můžeme mít i nějaký názor na Čapí hnízdo. To můžeme...

 Ale taky bychom měli vidět tu krásnou souhru všech "skvělých". Jak si najednou notují Kalousek s Filipem, jak je najednou hroznej geroj Sobotka (dokonce i v neděli), jak je čistý Fiala a jeho ODS, jak Bělobrádek a jeho jehovisti (nebo co to je) káží tu jedinou pravdu.

 A všichni řvou, že musíme hlavně vidět stát a lidi... Ten stát a ty lidi, co je poslali tam, co jsou. Ti lidi, co chtěli, aby tady nebyly potřeba holinky, abychom se nemuseli brodit ve exkrementech. Realita? Stojíme v těch h..... po kolena a ti co je produkují a produkovali jsou najednou v pozici, že "My čistíme..."

Jo, asi to není všechno zrovna OK. Ale nevěřím těm, co tady dělali tu špínu od sametu, že jsou najednou čistí... Nejsou, nebyli a nebudou... Zeman i s Babišem jsou pro ně hnijivo. Potřebují "zase" ukázat, že jim jde o NÁS. Respektive o to, aby nás zase oblbli ve jménu své pravdy a své demokracie.

 Tak nějak už mne tenhle replay moc nebaví... Ale třeba se pletu.

 

 Sorry jako... RoK

 

Autor: Roman Košťál | neděle 7.5.2017 18:37 | karma článku: 37,41 | přečteno: 1073x