Diskuse

Výplach mozku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

í-mejlka

3. 3. 2011 16:07
A taky:

Reklama na krém, šampon či minerálku, zaměřená na ženy, se je snaží  v jejich podvědomí přesvědčit, že když po/u/žijí právě jen a tento výrobek, nejen, že budou mít vlasy a pleť, ale dokonce i tajli a mládí a krásu jako ta modelka na obrazovce.

Reklama pro muže se o nic takového nesnaží; důležitý není vzhled modelu, ale výsledek, kterého lze právě a jenom s tímto výrobkem dosáhnout. Kutil natírající speciální barvou plot může klidně vypadat jako místní jouda, ale umí skvěle usadit tchyni. Mladíček, který byť i nechtěně použil jakýsi deodorant, se stává i se svou vizáží astmatického třídního šprta neodolatelný pro každou ženu. Všimněte si. :-)

0 0
možnosti

OSLO

3. 3. 2011 15:21
Pěkné a pravdivé.

Kolikrát si říkám, že kdybych smíchal všechny "doplňky stravy" a užíval je, dožiju se ve zdraví a plné síle stovky. To samé se šampony - vlasy husté, bez lupů, lesklé a až na zem. Peníze mi banky dávají s radostí a zadarmo. Atd.atd. Připadá mi, že např. NOVA je vlastně reklamní kanál, kde jen tak mimochodem, abych měl čas uvařit si kávu, šoupnou nějakou kravinu. A neraďte mi prosím vás, ať se na to nekoukám, že si můžu vybrat nebo to vypnout. Jestli o tom je svoboda, to budu raději koukat jako kdysi jen na dva programy a budu na tom určitě líp.:-/

0 0
možnosti

ibaba

3. 3. 2011 15:19
Zdravím

Ještě jste pane autore zapomněl na zázračný KOSMODISK  chi chi  jinak dobrý.R^

0 0
možnosti

roman036

3. 3. 2011 14:54
Zajímavé.

Do mě žádná bedna nic non-stop nehustí. Kde to bydlíš?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik