Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Born_in_CZ

19. 8. 2011 20:00
A je možný,

že jste ještě nevystoupil s komančskýho rychlíku?

0 0
možnosti

komunista a nácek jedno jest

19. 8. 2011 12:03
Čest hrdinům bratřím Mašínům!

Já ctím včechny vrahy, kteří bojovali za svobodné Československo: proti nacismu i komunismu. Stejně, jako náckům vadí bratři Mašínové - bojovníci proti nacismu, chápu že komunistům vadí bratři Mašínové - bojovníci proti komunismu. Obě dvě tato levicová zla se dopouštěla hromadně zločinů proti lidskosti, vražda na tyranu není zločinem - viz "Vyšší princip". Takže já, který bych patrně dokázal zabít jen s nejvyšším sebezapřením, si vážím všech vrahů a teroristů ve válce se zlem, ať to byli bratři "vrazi" Mašínové, "teroristi" Gabčík s Kubišem, letci ze západu "rozsévající smrt i mezi civilním obyvatelstvem" nebo pěšáci od východu "vraždící od Buzuluku do Prahy"... Osobně si nejvíc vážím z bojovníků proti nacismu i komunismu plukovníka Pravoslava Reichla, ale i všichni ostatní byli důležití, nemuseli bychom diskutovat ze středu Evropy, nebo bychom nemuseli diskutovat češtině, nebo by vůbec nebyla povolena diskuze...

1 0
možnosti

vitvit

19. 8. 2011 9:53
není komunismus jako komuinismus víte ?!

Jako mnoho jiných si zásadně pletete komunismus, který jste aktivně zažil (relativně pohodlná 80-tá léta) s komunismem 50tých let z dob bratří Mašínů !!

Tehdy tváří tvář koncetračním táborům, uranovým dolům, popravám nepohodlných osob atd... bylo zcela oprávněné bojovat třeba i se zbraní v ruce !!

Jenže to nikdo , kdo nostalgicky vzpomíná na komanče jako na dobu, kdy bylo pivo za 1,70Kčs nepochopí !!

3 0
možnosti

vitvit

19. 8. 2011 9:57
Re: není komunismus jako komuinismus víte ?!

Ale pravda je, že současná doba je nějaká divná a nenávist k politikům vede víc a víc k chuti se ozbrojit!  

Takže jestli někdy přijde revoluce, která násilím svrhne všechny Nečase, Sobotky a jejich stranické kmotry (protože sami neodejdou) ... budou možná slavit Brieviga jako Prvního :-):-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS