Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blahopřeji, dostal jste se až do novin pana Olšera...veliká kariéra a sešupRv

2 0
možnosti
Foto

O tom nic nevím, a jde to mimo mne... Dík za názor. RoK

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že můj včerejší výstižný příspěvek v diskusi zmizel, zbabělče. !! Pokud někdo veřejně projeví své proklatě nízké EQ, měl by se srovnat i s následky svých počinů. Ale na to je potřeba odvaha, vyrovnávající naprostou bezcitnost k lidským osudům a pozůstalým!

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli něco zmizelo, nebo ne. Já v tom nejedu. Pěkný den. RoK

0 0
možnosti

Měl byste vědět, že žoldák je člověk, který za peníze slouží komukoliv a bez jakýchkoliv ideálů. Příslušníci naší profesionální armády jsou s t á t n í zaměstnanci, kteří plní úkoly, vyplývající z postavení naší republiky v současném světě. To, že padli při výkonu služby neznamená, že bychom neměli jejich smrti litovat, nebo ji dokonce bagatelizovat. :-/

3 3
možnosti

1. Máte pravdu - v dnešním pojetí toho slova je žoldák kdokoliv kdo slouží za peníze komukoliv. Komukoliv!! (Lze jistě přidat nějakou ideu, ale tu si uměla vymyslet i cizinecká legie.)

2. Auto lituje smrti každého z nich. Je mu líto těch, kterým budou chybět. Je mu líto, že na světe existují ti, kteří se vybaví smrtícím pasem.

3 0
možnosti

Znáte - s čím kdo zachází...?

2 0
možnosti
Foto

RvBýt mezi nimi váš syn, možná byste to viděl trochu jinak.

7 2
možnosti

To jistě. Ovšem bude-li mezi nimi jeho syn, nebude jeho pohled (ať jakýkoliv) vůbec objektivní.

Dělal bych vše, aby se můj syn k nim nedostal.

4 0
možnosti

Vypadá to, že autor má stále v hlavě obraty z Rudého Práva typu "...v žoldu nechvalně známých antikomunistických a sionistických centrál". Dejte si mokrý hadr na hlavu!

Všichni ti kluci vědí, že takový osud může potkat kohokoli z nich. Pokud jde někomu v první řadě o peníze, půjde dělat něco jiného.

9 5
možnosti
Foto

Peníze, nebo adrenalín, jinou motivaci nehledejte. Znám několik našich vojáků, kteří těmito "misemi" prošli a ti byli natěšeni, že si konečně vydělají pořádný prachy. Nějaké kecy o tom, že slouží vlasti, nebo hodnotám demokracie jsou jen bulikováním politiků, kteří tyto intervence schvalují.

7 1
možnosti

Pořád tu mylně věříme, že jde o boj proti terorismu. Afghánistán má tak obrovskou zásobu nerostných surovin, že je lukrativním cílem jak pro USA, tak pro Rusko s Čínou. O ničem jiném zahraniční mise nejsou.

4 2
možnosti

Přes tři tisíce přečtení a karma skoro čtyřicet dva, to o něčem svědčí.

------------

Pravý opak diskutující "demokratické" menšiny, která se místo polemiky snaží urazit autora za jeho názor.

Mám rád demokracii a svobodu názorů.

7 2
možnosti

Atentátníkovi, který dnes zabil tři české vojáky v Afghánistánu, bylo okolo 18 let. Podle listu The New York Times to řekl místní bezpečnostní činitel. Zprávu převzala ČTK.

Tálibán v prohlášení podle agentury Reuters uvedl, že zabil osm „amerických okupantů“.

2 0
možnosti
Foto

Při vší úctě k padlým vojákům je třeba se zeptat, zda náhodou jejich monitoring situace v otevřené krajině nepřesahuje rozsah úkolů spojených se školením afghánské armády? Dostáváme se do téže pasti jako USA ve Vietnamu. Tam také zpočátku pouze působili amíčtí instruktoři.

Jediným řešením je odvolání české účasti na podobných akcích.

9 5
možnosti
Foto

Přesně tak, každý přece ví, že vojáci jsou od toho, aby pomáhali na žních, při sklizni brambor a cvičili na Spartakiádě.:-/

10 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS