Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... a kdyz znásilní Češi a někdy i malou holku?

0 1
možnosti

A to má čin těch dobytků omlouvat nebo relativizovat??

Hlavně Češi neznásilňují ve skupinách,jako zbabělé hyeny!

0 0
možnosti

Jsem sice pokřtěný, ale kdy jsem byl naposledy v kostele si bohužel nepamatuji. Imponuje mě to , že velmi často slyším o tom, jak katoličtí kněží zneužívají děti atd. a katolický klér, včetně papeže, se za to omlouvá. O tom se psát může a píše. Mám takový dojem, že cílem je islamizace Evropy.

0 0
možnosti

Děkuji za informaci, je důležitá. Prosím, neodkazujte hlavní info jinam, článek by měl vždy sám uvádět hlavní fakta, jinak byste nás posíloal někam pryč a nic byste nám neřekl. Buďte zdráv.

0 0
možnosti

Narodnost celkem nehraje roli. Do Nemecka STALE prichazeji MESICNE uprchlici radove v tisicich. Odkud? Slucovani rodin? Odmitnute azylanty nejsou Nemci schopni vyhostit. Zije jich tam uz radove destky tisic. V mediich se o tom nikdo nezminuje. Je otevrena nova cesta z Afriky pres Spanelsko. Takze v ramci Schengenu je to stejne, jako by pristavali u nas. Je to jenom otazka casu, az se podobne veci budou stavat na diskotekach i jinde v Ceske provincii.

9 0
možnosti

Smim se zeptat jak jste prisel na ty afghanske utecence? Ja nejdriv mslel ze pisete o Freiburgu, ale tady mnichovska policie o narodnosti nasilniku nic nepise.

https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/kriminalitaet/id_84701510/polizei-muenchen-ermittelt-maenner-sollen-15-jaehrige-missbraucht-haben.html

0 10
možnosti
Foto

Viz, odkaz na zdroj na konci článku. Pěkný den.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS