Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď slyším v naší ČT, jak velmi dobře dojí kozla náš kapitalistický vzor USA.

Za pouhý týden 6,5 milionu žádostí o podporu s komentářem, že úřady naprosto nestíhají a skutečný stav je dvojnásobný.

Jen jsem zvědavý, jak bude dojit kozla Itálie, která je totálně předlužená a totálně zedlužena je i většina Italů, že EU dokonce odmítla i nově vydané italské dluhopisy...

3 4
možnosti

J32o74s64e38f 76N88i30k88l

2. 4. 2020 22:11

Rv

Napsal jste pěknou ptákovinu..,podle vás je parlament plný komunistů, jak jinak si vysvětlit, že parlament odhlasoval prodloužení nouzového stavu "jen" do konce dubna....

2 3
možnosti

J47i10r16i 64B86o89r

3. 4. 2020 10:58

A kdypak ten parlament hlasoval???;-D

2 0
možnosti
Foto

Běžně se mezi infekcemi dýchacích cest nerozlišuje a všechny se házejí do jednoho „chřipkového“ pytle, protože je průběh vždy podobný. Pokud by se tedy z nějakého důvodu z tohoto pytle nevytáhl zrovna koronavirus, nikdo by nevěděl, že má nějaké speciální onemocnění, kterému se říká COVID-19. To potvrzují i profesoři Ladislav Machala a Jiří Beneš z Kliniky infekčních nemocí 3. LF UK Nemocnice Na Bulovce Profesoři píší: „Nemoc COVID-19 nemá typické klinické projevy, podle nichž by bylo možné ji aspoň přibližně odlišit od běžných virových infekcí, které jsou v tomto ročním období časté. V oficiálních materiálech evropských i světových autorit (ECDC, WHO) se stále píše, že nemoc se projevuje náhle vzniklou horečkou, suchým kašlem, dušností, slabostí a bolestmi ve svalech. My zdravotníci ale vidíme, že většina nemocných s prokázanou koronavirovou infekcí má jen lehce zvýšenou teplotu a k tomu známky zánětu nosohltanu čili rýmu, mírné bolesti v krku a někdy i kašel. Nejsme tedy schopni podle projevů nemoci vytipovat osoby, které prodělávají koronavirovou infekci, a odlišit je od lidí s běžným nachlazením.

1 0
možnosti
Foto

Tedy sám uvádíte, jak to měli ti Číňani s rozlišováním těžké.

0 0
možnosti
Foto

Komouše fakt nemusím, ale oni neodmítají prodloužení, jen odmítají prodloužení rovnou o měsíc, to je dost rozdíl. A v tomto případě rozumný postoj.

Prodloužit o další dva týdny to půjde, pokud by se situace vyvíjela špatně, ale taky lidem musí být jasné, že ta omezení jsou opravdu nutná. A to bohorovným prodloužením o další měsíc lidi spíš naštvete, než přesvědčíte.

3 0
možnosti

Po Listopadu jsem nechápal proč komunisty nezakázali - zasloužili si to! Teď už tomu ale rozumím - bylo třeba nechat při životě nějakého toho obětního beránka.:-)

Mnozí lidé se zřejmě neobejdou bez nepřítele! Jenže, po těch třiceti letech je to už čím dál trapnější!

5 0
možnosti

Co komunisty vede k jemným výbojům netuším. Zřejmě, již olešťují své alegorické vozy k datu 1.5 ! Nicméně vážně - Vedle snah Vlády, o polapení vira - Nelze nevidět chutě o posílení pravomocí. Pak Metnar, jako nápad lakmusové papírku ! Je to nebezpečné. Zejména při absenci sdělení - co v době další Nouze, chce kabinet vlastně dělat ? Pořád jsme v Parlamentní demokracii - Tedy nutno schválit. Na 14 - 21 dnů. Pak vyhodnotit. Těleso se sejde znovu - opakuje se. Zde, kupodivu rudí bratři i kus racia projevují. Jsou rovněž podezřelí - zbyteční. Tedy, zviditelnit se, něco získat, nějaké místečko pro další parazitování v nějaké Radě ? Těžko říci tak z hlavy...:-)

3 1
možnosti
Foto

Neulevilo, ale nemám rád, když někdo má jedinou pravdu. Zažil jsem ji a stačilo. Pěkný večer.

3 1
možnosti
Foto

I35v57a42n 46M98a13r19e41k

2. 4. 2020 20:59

Vám též, ale na "jedinou pravdu" jsou zde už jiní, a to dost dlouho. ;-(

2 3
možnosti
Foto

I34v70a37n 50M85a83r59e98k

2. 4. 2020 20:25

Nejsou to jen komáři, kteří by chtěli ukončení, či alespoň zkrácení krizového stavu. Pokud se Vám v tom stresovém stavu blogem kolik tolik ulevilo, tak se ten výtvor dá snad i pochopit.;-(

5 3
možnosti

J48i35r82i 70B45o51r

3. 4. 2020 11:01

Bez komárů to ale nejde.

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS