Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J79a90n 71Š46i39k

15. 4. 2020 12:31

Mě je třeba fuk, co kdo říkal nebo říkal a nebudu to řešit. Otevření hobby marketů a předtím i květinářství, apod. však bylo naprosto správné rozhodnutí, které samozřejmě nepochopí lidi z města. Nevyčítám jim to. Jenže je safra důležitté zasadit semena a sazenice, ostříhat stromy, zkrátka provést jarní práce, protože na podzim by neměli zahrádkáři, co sklidit. V tomto je správné podpořit určitou soběstačnost, protože zelenina a ovoce je drahé už teď a podle vyjádření sadařů a zelinářů půjdou ceny ještě nahoru. A navíc. Okopat a zasadit je nejen pro úrodu, ale i půdu a naši krajinu nezbytné, protože tady jde třeba i o včely, hmyz, atd.. Například opylování provádí v sadech včely i fyzických osob, apod.. Všechno je to daleko nezbytnější než jít jedenkrát za 14 dní ke kadeřníkovi, to zbytné je. Za měsíc či dva budu mít dlouhé vlasy, no a co? Nevyletí kvůli tomu včely? Nevím, co pořád má kdo kolem hobby marketů potřebu řešit. Okopávat něčím musíte, na zahradu potřebujete spoustu věcí. Fakt je to všechno důležitější než řešit co kdo říkal a viset na Internetu. Jako med za kecy opravdu nebude, byť se někteří zřejmě domnívají, že jablka raší v policích supermarketu. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Redaktoři České televize (kromě pana Stacha) by to neřekli líp.

0 1
možnosti
DR

Máte pravdu. Úplně zbytečné kecy a zbytečný blog o ničem.

3 1
možnosti
SH

Vy nezklamete R^R^R^, ale ani Hamáček - ta věta zněla takto: "kdybychom hobbymarkety nechali zavřené, dvakrát tolik lidí by se nám nahrnulo do parků."

To tak nějak vnímám jako vrchol arogance - by se nám to stádo nahrnulo do našich parků....my a oni.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 1
možnosti
MS

Výborně napsáno. Zrovna Hamáček by měl mlčet. Nejdřív je nachytán na videu bez roušky a pak bufetí v Lánech. A tenhle pokrytec chce žádat po veřejnosti nějakou disciplínu. Ty parky, které zmínil patří do výjimky, kde neplatí zákaz volného pohybu. Proto ten strach. Jenže kdo vytvořil vládní zákaz, který je děravý jak cedník?

4 0
možnosti
MP

Karma, taky mě uráží když mě radí STB jak mám kupovat pivo z okénka a pak couvat 10 metrů daleko.

8 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik