Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, za svou pětatřicetiletou hasičskou praxi jsem se setkal několikrát u případu se slovy kritiky, ale to nic není proti tomu co jsem slyšel za patnáct let (z těch petatřiceti) z telefonu na lince 150. Lidi, a to hlavně ti co jsou mimo nebezpečí a nejedná se o jejich majetek, si prostě myslí, že hasiči musí zvládnout třeba osm kilometrů za dvě minuty (lehce ověřitelné z času ohlášení a času kdy volají ti samí znovu) a jsou u toho mnohdy vulgární a vyhrožují kdečím a kdekým. Co takovému člověku máte říct a být slušný? Většinou to bylo: "my ale jezdíme pouze auty a po Praze" a podobně, na tvrzení že hořící auto brzy vybouchne už trochu tvrdší: "nežijeme v americkém filmu" (ono totiž jen málo požárů auta je doprovázeno explozí - když už tak prudkým vzplanutím benzinu z poškozené nádrže).

1 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Taky mě ta nevole vůči hasičům popudila.

5 0
možnosti
Foto

Tak reakce lidí z místa události mohou být různé a po bitvě je každý generál...tu lidé nahoře neměli šanci ani s nafukovací matraci.Smutna událost na které ještě dál exhibovali různí tzv. vlastenci a rasisté...

0 5
možnosti
PB

Nafukovací matrace z jedenáctého patra je nesmysl, to souhlas. Hlavně že jste si rýpl do domnělých vlastenců a rasistů. Nikdo se tak nevyjadřoval. Jste u toho první.

3 0
možnosti
Foto

když v bytě rozlijete benzin a zapálíte jej, tak vám hasiči moc nepomůžou, i kdyby byli u toho.

7 0
možnosti
ND

No, média... Ale ty lidi byli asi v šoku, proto reagovali jak reagovali, myslím si, že škodit nechtěli, jen to špatně vyhodnotili pod vlivem toho co viděli. Nechci se nikoho zastávat, ani se v tom strašném neštěstí pitvat, jen můj dojem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik