Půl giga za ProMoPro... A teď tu o Karkulce

Žili byli dva vepříci. Jednomu říkali Topol a druhému Saša. Byli to pašíci družní, rádi byli vidět a slyšet. Měli plná korýtka a mohli si žít spokojeně. Jenže tihle dva se rozhodli, že u toho budou mlaskat. Ztratili soudnost a poslední zbytky pokory. Úplně zapomněli na řezníka Mirka a ten si jenom v klidu brousil nože...

Zdroj : Ceskapozice

 Když jsem dneska četl, že úřad vlády dostal pokutu za kauzu ProMoPro ve výši nějakých 551 miliónů korun, jen jsem zakroutil hlavou. Jednak, jak to zmínil i řezník Mirek, to stát šoupne sám sobě a hlavně dávat pokutu úřadu, který již spadá pod zcela jinou vládu, to je celkem materiál. To je asi tak relevantní, jako bych si koupil auto v bazaru a po dvou letech mi policajti napařili pokutu za přestupek předchozího majitele.

 Moc se mi líbily komentaře p. Topolánka a Vondry. Funkce, ty byly v pohodě, ale nějaká odpovědnost z oněch funkcí plynoucí? Zapomeňte. Ten první necítí vůbec žádnou odpovědnost a nemá tedy co říct a ten druhý zase neumí psát, takže když nic nepodepsal, tak...

 No a na úřadě už nepracuje nikdo z těch, kdo má v oné kauze máslo na hlavě. Je stíháno pár úředníků, ale myslím, že to dopadne tak nějak tradičně. Stejně jako v kauzách DP, Pandurů, pěvkyně Parkanové a dalších se to tak nějak vytratí do ztracena. Začne se zase omílat ten starý kolovrátek ve smyslu, vznkla-li vůbec nějaká škoda, jaká je cena obvyklá, schválili to všichni a říkal to i soused a dokonce tchýně... Jen kolovrátku zpívej.

 Tak dobrou noc děti. A příště si dáme tu slíbenou o Karkulce, nebo o tom, kterak nemajetný dobrák z Monaka k soudu svým érem létál. A ne, abyste se mi zase odkopali!

 

Autor: Roman Košťál | středa 9.4.2014 19:48 | karma článku: 29,32 | přečteno: 904x