Když si vytlemenej odborář pustí hubu na špacír

  Pan europoslanec, bývalý taťka odborář se tak nějak připomněl. „Jděte do prd...“, zaeragoval na novinářský dotaz ohledně platu. Skoro se mi chce odpovědět a co kdybyste tam konečně šel VY!

Foto: Týden.cz

 

Falbr si pustil svou odborářsky vypilovanou hubu na špacír na přímý novinářský dotaz, zda mu přijde normální, že budou mít končící europoslanci za jediný den v „práci“ nárok ne celou měsíční mzdu cca 220 000Kč. Už to, že EU musela jaksi někde škrtat, aby bylo na měsíční prebendy všem neviditelným europoslancům je minimálně zarážející, ale v rámci téhle socialistické organizace, kde hledat logiku a hlubší smysl může tak akorát Sobotka a boys, to je celkem běžné. Co taky čekat od někoho, o kom spousta lidí ani neví, že tam působí? Co skvělého a přínosného pro svou zemi za celou dobu v této funkci odpracoval? Obávám se, že stejně jako partička dalších našich držitelů těchto krásně prohřátých místeček za větrem, vůbec NIC.

Není to tak dlouho, co bylo na ČT nějaké diskusní fórum, kde se ti naši vyslanci sešli tak krásně pohromadě. To byl neskutečný Chocholouškov. Padal z nich jeden nesmysl za druhým, nebylo ani poznat, kdo zastupuje jakou stranu a bylo to vlastně úplně jedno. Všichni si ale tykali, byli k sobě milí, radost pohledět.

Proč se někdo diví, nízké účasti u voleb do tohodle kabaretu? Ukažte mi jednu jedinou, hmatatelnou a přínosnou věc, za kterou by stál někdo z těchto paňáců?

A tak, když zůstanu na ůrovni zasloužilého odboráře, neviditelného bojovníka v Bruselu, shrnul bych to asi tak: Bez ohledu na stranickou příslušnost všech těchto nicnedělajících a naprosto neužitečných loutek, chyťte se za ruce a odkráčejte svorně tam, kam poukazuje jeden z vás... Totiž do prd...! Je potřeba udělat místo dalším neohroženým. A že se jich na to zase klepe...

 

Pěkný den.

Autor: Roman Košťál | středa 16.4.2014 19:34 | karma článku: 35,23 | přečteno: 1850x