Jen ho nechte, ať si žvaní... Třeba v EU

Zaorálku, kluku jeden užvaněná, tak co s Tebou? No, nepotěšil si nás, ale zato mi Tebe potěšíme. Šup s Tebou tam, kde se blbost vykládá jako proevropský postoj. A zrodil se nový komisař...

 V rámci ČSSD je už téměř běžným postupem, že se za zásluhy pro rozvoj oranžové vlajky tak nějak odkládá do dobře situovaných pozic někam "vysoko." Zažili jsme již celou řadu dobře odložených borců v dresu barvy Fanty, toho správného týmu, jak svého času za nepatrný bakšíš prozpěvoval stvořitel sociálních hitů Míša David.

 V oranžově laděné uřvanosti všech soudruhů, pardon přátel, vynikla již celá řada odborářů a stranických es, která jaksi zrovna nejsou IN. V tom dobře "fungujícím státě" je už letitým zvykem, potrestat ty, kteří by mohli ohrozit image bojovníků za práva všech (především straníků) nějakým korýtkem.

 Pan Zaorálek, neohrožený kritik všeho a všech, bojovník za práva kohokoliv, loajální partyzán opoziční zákopové války, je náhle mužem na odstřel. On ten pán už není jen opoziční pořvávač, ale omylem se k funkci dostal a ještě k tomu ho stranický šéf zapomněl vypnout. To zamrzí... Navíc Babiš chce komanče Teličku, Bakalova přicmrndavače, tak je potřeba vyslat do boje někoho konkurenceschopného a tím Zaorálek bezpochyby je.

 Nakonec, i přes veškerou mediální snahu je v podvědomí většiny národa, že parlament EU je synonymem pro u nás ustálenější název Ministerstvo zbytečných věcí. Zaorálek by byl dobrým komisařem, i Schimanski by čuměl. Možná, že by dokázal vyloudit z EU i to pomázankové máslo. Nakonec, on i celá jeho partaj, ho mají na hlavách dost.

 ODS se válí na ÁRU, ČSSD leží na příjmu a po vyšetření se docela jistě potkají. Ten pokoj v předsálí krematoria, je totiž minimálně dvoulůžkový...   Po dlouhé, těžké nemoci, nás konečně navždy opustily... Ámen.

 Pěkný den.

Autor: Roman Košťál | úterý 20.5.2014 10:39 | karma článku: 23,50 | přečteno: 700x