Jak dlouho ještě budeme koukat na hnusná videa IS ?

Řezání hlav, upalování zajatců, teror po celém světě. Tomuhle někdo říká, že to není ohrožení? Že jsem rasista a nácek, když tady tyhle "všední zážitky" těch magorů nechci? Kde jsou všichni ti slušní muslimové, proč neprotestují?

 Jestli se všem těm Polčákům a Zaorálkům tato naprosto zvrácená zrůdnost, schovaná pod rouškou něčeho, co by rádi označovali jako náboženství nebo víra líbí, tak pardon !!! Jestli mermomocí chtějí, ukázat, že jsou mé obavy liché a že soužití s bandou hrdlořezů zamrznutých na pochybném učení je fajn, ať si klidně nastěhují k sobě domů ty své humanitární utečence. Na jejich pohřbu potom vystoupí zástupci všech možných neziskovek pro začleňování a integraci do naší společnosti.

 Politici nejsou schopni zvládnout ani naší "přirozenou" menšinu, ale chtějí nám kázat o tom, že multikulti je pro nás přínos. Sorry, ale hnus, zůstane hnusem. Tohle, co nám sem chtějí infiltrovat pod hlavičkou humanity není nic jiného, než virus. Proti smrtelným virům se obyčejně očkuje. Dobrovolná nákaza je prakticky sebevražda.

 Nikdo, opakuji nikdo mi nemůže věšet bulíky na nos a říkat, že nejsou všichni stejní. Nejsou, ale já opravdu nechci testovat na sobě a svých dětech, kdo je nějak o kousek lepší, nebo ne. Když naštvaný irácký taťka vezme pušku a jde postřlet aspoň pár těch hajzlů z IS, co mu zavraždili ve jménu svého fanatismu syna, tak mu tleskám. Zároveň se ale musím ptát, proč šel sám? Kde byla ta většina slušných?

 Ne, omlouvat úchylný systém tím, že v něm je i někdo normální, to není argument. A myslím, že tady máme i tak spoustu průšvihů, než abychom si sem zatahovali ještě jeden navíc. Ryba nemůže žít na suchu a pes pod vodou štěkat také nebude. Jestli je pro někoho argument, že se to třeba mohou naučit, tak pro mne opravdu ne !

 V Evropě nám ta nákaza hrozí i tak, protože volný prostor a podobně... No jo, proč ale někde jinde stavějí zdi? Že by to byli nějací extrémisté, nebo už prostě mají svou zkušenost? Tak mi napadá : "Přidej cihlu k cihle...."

 Pěkný den.

Autor: Roman Košťál | úterý 3.2.2015 22:02 | karma článku: 40,78 | přečteno: 2357x