V Teplicích i v Kodani tekla krev

V Teplicích zřejmě tekla krev prasečí a asi se jednalo o gesto. V Dánské Kodani tekla krev lidská a jeden život nevinného člověka padl na oltář fanatismu. Omlouvám se, ale opravdu si nemyslím, že je to srovnatelné...

 V Teplicích někdo vyjádřil svým činem jakýsi názor na pronikání islámismu do Evropy i ČR. Nemusí se mi líbit zvolená forma protestu, ale rozhodně to není gesto, které by nebylo podloženo oprávněnou obavou. Třeba jenom někomu vadil ten bordel, který se v blízkém parku běžně odehrává ze strany těch "umírněných pacientů" zdejších lázní. Možná, fakt nevím. Ovšem, ať je to tak, či onak, rozhodně nepřišel nikdo o život, nikdo nebyl zraněn. Konec diskuse!

 V Kodani na konferenci "O svobodě slova" se  umíralo a tekla krev. Ať si každý srovná obě formy "protestu", ať si každý sám vyhodnotí, kdo a jak prosazuje svůj pohled na věc. Dokonce se ve zpravodajství objevilo, že zmínění "valentýnští gratulanti" přišli vyjádřit svůj multikulti příspěvek dle existujícího seznamu, kde jsou vedeni ti, co si zaslouží ve jménu Aláha zemřít.

 Je opravdu v našem zájmu přijímat sem uprchlíky se zemí, které jsou svým pohledem na svět plni nenávisti ? Opravdu je rozumné v rámci multikulti obohacovat naší společnost o takové zážitky, kterými prošla Paříž nebo nyní Kodaň ? Opravdu je, nebo mělo by být fajn, pro nás otevírat náruč lidem, pro které jsme jen nevěřícími psy a k jako takovým se vyhraňují vůči svým hostitelům? Opravdu je pro nás přínosem a obohacením to, co se stalo nedávno v Německu, kde rodiče zavraždili svou dceru "ZE CTI ?" Opravdu nám tady něco takového nehrozí ? Myslím, že před pár lety slýchali lidé třeba v Německu, Dánsku, Švédsku, Belgii, Francii, Anglii ty samé chlácholivé bláboly různých neziskovek, které zacítili vůni peněz a dokázali z toho vytřískat maximum možného.

 Netvrdím, že bychom měli být úplně chladní k tomu, co se děje v různých zemích světa. Určitě je v pořádku v rámci možnosti pomoci. Ovšem pomáhat tak, že potenciálně mohu ohrožovat svým rozhodnutím občany vlastní země je kravina. A jenom pitomec to nevidí a navíc je ochoten zmíněnou pitomost opakovat.

 Jeden den, dvě formy protestu... Možná jsem jenom nějaký xenofobní pitomec a paní Šabatová, popř. p. Halík mě i všem ostatním vysvětlí, jak jsme hloupí a povrchní. Možná jo, ale já na to mám asi takovou odpověd: "Možná jsem povrchní a hloupý, ale zatím jsem živý ! Běžte tu svou sluníčkovou náladu šířit do rodin obětí naprostých fanatiků a lidských zrůd !!!" A opravdu jsem zvědav, jestli vás pokorně vyslechnou a přijmou sluníčkový pohled všech těch, co se nám snaží namluvit, že nejsou všichni stejní. Opravdu asi nejsou, ale to nebyli ani nacisté a jak to dopadlo, víme všichni. Pomoci ano, nic víc a s díky vrátit do jejich přirozeného prostředí, kde trhání končetin a ukamenování, je normou.

 Pěkný den.

Autor: Roman Košťál | sobota 14.2.2015 20:23 | karma článku: 39,07 | přečteno: 1758x
  • Další články autora

Roman Košťál

Hamáček v parku...

14.4.2020 v 14:14 | Karma: 25,80

Roman Košťál

Osm hodin pro Kalouska...

25.3.2020 v 19:22 | Karma: 41,40

Roman Košťál

Nadpis si doplňte sami...

24.2.2019 v 18:24 | Karma: 39,80

Roman Košťál

Jednu svíčku za mámu...

16.12.2018 v 20:50 | Karma: 39,71

Roman Košťál

Oni jsou migranti a "migranti"

4.10.2018 v 20:17 | Karma: 40,76

Roman Košťál

Neskutečná pitomost. A co dál?

18.9.2018 v 18:24 | Karma: 40,19
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik