Jak udělat asi z 30-ti angažovaných pomatenců dav ? No, je to těžké, ale jde to !

Dnes se prý konala jakási demonstrace na podporu přistěhovalců a proti nenávisti a xenofobii. "Účastníků zájezdu" bylo asi 30, ale dle médií prý 150 a dle samotných organizátorů dokonce 350... Trapas na entou!

 Pominu-li organizátory téhle parodie, jenž jsou vlastně všichni jen a pouze přímo závislí na "neziskovkách", tak už tam bylo jen několik demonstrantů, jež se při nejlepší vůli jevili jen a pouze tak, že oni sami jsou přistěhovalci...

 Nakolik je jejich úsměvná akce míněna vážně, ví asi jen Bůh, případně spíše Aláh. Nacpat transparenty do rukou děcek, která ani neumí číst, je ovšem alarmující skutečnost. To už i zavání nějákým zneužíváním, což ovšem v očích zmíněných demonstrantů je zřejmě v pohodě a v rámci jejich pohledu na věc.

 Dnes ve Švédsku ukončili tzv. program na podporu přistěhovalců. Proč asi ? Že by byli ti blonďáci taky jenom nějací rasisté a xenofobní spiklenci ?

  Demonstrovat je dnes možné proti všemu a všem. Nicméně, možná by nebylo od věci, svolat demonstraci proti lidské blbosti a veřejným vyžírkům, jenž pod rouškou humanity a pomoci jsou kdykoli ochotni zaprodat cokoli, jen když to nese.

 A je smutné, že v rámci naší multikulti, řízené tak nějak centrálně, jsou i média schopna informovat o těchto parodicko - komických humoreskách, jako o něčem, kde se DAV vydal... Žádný dav nebyl a komentovat to v tomto světle je naprosto neprofesionální a směšné.

 Jo, zítra chci skočit na pivo. Jdu já a asi dva kámoši... Prosím tímto média, aby byla na tuto akci připravena, až se náš DAV vydá na cestu domů... Tma bude totiž černá a na nebi se dá čekat půlměsíc.

 Pěkný den.

Autor: Roman Košťál | pátek 20.2.2015 20:39 | karma článku: 39,45 | přečteno: 1545x