Výsledek sjezdu ČSSD ? 6 pindíků a 4 pipinky

Tak jsem tak přemýšlel, co napsat k té šarádě, kde si přátelé a přítelkyně nadělili nové mandáty a ustavili svůj Orange Dream team. Bylo to takové milé setkání lidiček, kteří když se nepochválí sami, nikdo jiný to za ně neudělá...

 Svorně si zanadávali na Babiše, poplácali se po ramenou, že i přes ty klacky co jim šéf Hnutí ANO háže pod nohy, jsou úspěšní a vlastně skvělí. Všem nám slíbili, že ONI se nedají koupit nikdy a nikým, o čemž se dá velmi dobře pochybovat vzhledem k tomu, co má za sebou sám Sobotka, Urban, Němeček, Palas a další orange-socani.

 Sobotka si svého Chovance protlačil, ač to nebylo úplně jednoduché a upřímně, vůbec se tomu nedivím. Tahle vytahaná kůže s cejchem práskače by měla složit veškeré funkce už jenom proto, že má na krku totální propadák při ne-zásahu v U. Brodě.

 Takže : 2. muž ČSSD : Milan Chovanec... Plzeňský rychlostudent, účastník Lánské schůzky, akční hrdina - hotový Batman

  Místopředsedové : Martin Starec... Bývalý člen KSČ

                                   Lubomír Zaorálek... Dramatik a pedagog (doplnil bych, že i demagog)

                                   Jan Hamáček... Nedokončené studium čehosi

                                    Michaela Marksová... Vystudovala něco skrze přírodovědu ( na MPSV skvělé)

                                    Lenka Teska Arnoštová... (advokátka a nositelka asi 1kg make-pu)

Jistě, je to jen a čistě záležitost, jaké dobrodruhy si tato partaj zvolí. Nicméně, cpou-li mi to pod nos na veřejnoprávní TV, myslím, že se mohu vyjádřit. Nechápu dost dobře, že strana, jenž má na zádech batoh plný politického hnusu, podílející se přímo na tom, co sama kritizuje, má tolik hlasů ve volbách. Je to jen známka toho, že tady u nás lidé nemají, nebo spíše nechtějí mít paměť. Ona ta oranžová růže má i trny a asi holt fungují tak, jako u Šípkové Růženky... Což se ale dá říci i o jiných  "tradičních" stranách.

 Závěrem si socialisté odhlasovali, že musí sestavit kandidátky v poměru 6 pindíků ku 4 pipinkám. Tak už se těším, že při nedostatku vhodných pipinek, dostane šanci třeba budoucí skoroprezident Zdéňa Škromach. Jak jsem si všimnul při jeho relacích od bazénku, tak vršek už je v cajku... Ty to dáš Zdeňko!

  Pěkný den.

 

Autor: Roman Košťál | sobota 14.3.2015 19:51 | karma článku: 38,74 | přečteno: 1401x