IS prý mučil čtrnáctiletého chlapce. A koho to ještě zajímá?

BBC má prý k dispozici záznam mučení mladého chlapce. Jasně, je to jen  další kapka morálního profilu IS. Ale, koho to vlastně ještě v rámci západního světa zajímá? EU nám šoupne kvóty a bude to fajn...

 Neskonalá obludnost a morální žumpa ze strany IS, není nic nového. Jde jen o to, komu a proč to vyhovuje. Raději se nebudu ptát, raději nechci vědět proč. Bohužel to tuším a to tušení hraničí s jistotou 100%. Nebudu moralizovat a kázat, kdo a proč jedná tak, jak jedná. Které, či spíše kterým velmocem to vyhovuje a proč. Ono je to vlastně jedno, protože to momentálně neřeší vůbec nic.

 Nám jsou jen předkládána stále nová fakta o obludnosti IS, ale zároveň je to jen hra na obhajobu vlastní nekompetentnosti a přizdisráčského přístupu. Je to jen účelová a trapná hra na schovávanou, kde ale nemusíme nikoho hledat, protože EU nám sem chce v rámci této zvrácené hry propašovat hafo těch údajných obětí zcela legálně a veřejně.

 V rámci všech možných projektů multikulti se nám snaží dostat pod kůži názor, že máme jakousi morální povinnost. Nemáme a nikdy jsme ani neměli! Jestli měl a má někdo jakousi morální povinnost přímo se účastnit na tomhle IS-humusu, tak jsou to jednoznačně USA a jejich přátelé, co se tak rádi angažovali na Arabském jaru.

 A když mi pořád někdo nutí, že něco musím, tak už z principu nechci. To není o nějakých citech, morálce, lidskosti. To je o tom, že nechci mít mučený kluky, znásilněný holky, tady u nás. Jestli se někomu zdá, že import idiotství a blbosti je něco, co nám zde ještě chybí, tak já si to opravdu nemyslím. Míchat ovce s vlkama, to není adorace lidskosti, to je jen pozvánka těch vlků k večeři. A ještě horší je to, že nás chtějí ti vlivní stavět do role ovcí, co si ty vlky sami a dobrovolně pozvou na vlastní pohřeb... Myslíte, že přeháním? Možná, ale bude asi ne příliš konfortní to poznat až ve chvíli, kdy budete menu na talíři těch, kterým jsme v rámci kvót EU pomohli dostat se k tomu jídelníčku.

 Pěkný den.

 

Autor: Roman Košťál | pondělí 1.6.2015 20:09 | karma článku: 37,34 | přečteno: 1070x