Roman Košťál

Tak už zase můžeme demokraticky držet hubu...

9. 08. 2015 20:23:16
Máte názor, který není konfortní a souhlasný s tím, jenž upřednostňují hlavy pomazané? OK, dostanete přes hubu. Máte dojem, že se někam vracíme? Ne, to jen znovu objevujeme objevené... Vítejte v realitě ČR.

Jeden Slovák si dovolil otevřít tzv. hubu a říci svůj názor. Výsledek? Je obviněn z čehosi, co nám multikulturní obec raději konkrétně nesdělila. Jen obecně bylo plknuto něco ve smyslu, že to bylo za čarou a bude stíhán.

Víte, já tam nebyl a nemohu tedy konkrétně tvrdit, že... Nicméně, žijeme v zemi, kde je možné veřejně nadávat prezidentovi. Žijeme v zemi, kde na něj je možno házet cokoliv a klíďo mu nadávat. Neumím to nějak posoudit, ale mohu mít názor.

Britský ministr zahraničí to řekl naprosto otevřeně a kupodivu policie ČR nekonala. Se divím, že tedy v rámci jakési politické korektnosti nevydala policie zdejší Banánovky nějaký mezinárodní zatykač.

"Pomáhat a chránit..." Koho a kdy, to už je asi tak nějak odvislé od toho, co je zrovna "fajn."

V rámci politické korektnosti může ta "správná" strana vlastně všechno. Může si šlapat po zákonech a je v poho. Nelíbí se Vám to a ozvete se? Jste radikál, extrémista a nácek, nebo taky můžete být ministr zahraničí v Anglii a tam je ta demokracie asi nějak pokřivená... Teda, aspoň tak to vidí zdejší orgány.

Akorát se musím ptát, jestli je ještě nějaký rozdíl mezi těmi orgány z doby minulé a těmi dnešními. Co myslíte?

Pěkný den. R.K.

Autor: Roman Košťál | karma: 43.59 | přečteno: 2748 ×
Poslední články autora