Kvóty a přerozdělování? A co třeba zdravý rozum?

Poslouchám a čtu všechna ta moudra těch chytrolínů v rámci Evropy. Pořád stejné kecy o humanitě a bla, bla, bla... Pakliže se kdokoli chová nelegálně a porušuje zákony, není o čem. Vraťte je zpátky! Co je na tom k nepochopení?

Tohle není žádná humanitární záležitost. Procento těch utlačovaných a postižených je naprosto mizivé a jenom multi-kulti zaslepenci tvrdí něco jiného, protože jsou přímo závislí na imaginárních příjmech na jakousi bohulibou činnost. Ve skutečnosti hájí jenom svou vlastní existenci tak, aby byl veřejně akceptován názor společnosti, že je potřebujeme. Nepotřebujeme a oni to moc dobře vědí. Když je třeba, lidi sami pomůžou, nejsou to bezcitní parchanti. Zparchantělost vidím právě ze strany těch všelijakých organizací o ničem. Kdyby existovalo Ministerstvo zbytečných věcí, tak právě tyto rádoby humanitární organizace by byly jejími zaměstnanci.

 Řeknu to tak, aby mi bylo rozumněno... Prostě pošlete všechny ty "migranto-beženecké-uprchlíky" ZPÁTKY!!! Mají doma problém? Fajn, ať si ho vyřeší. Vůbec nechápu, proč a kdo má mít zájem na tom, aby nás tady zaplavovala naprosto odlišná kultura, neslučitelná s naším viděním světa. To nemůže fungovat a je jen otázkou času, kdy se to projeví v plné míře. Jen hlupák bude čekat, až mu ona "jiná kultura" ukáže, kdo je tady šéf a proč.

Nejsem žádný xenofob, ale zároveň ani tupá ovce. Záleží mi na zemi kde žiji, bez ohledu na to, že zde není všechno zrovna fajn. Máme tady spoustu svých vlastních problémů a já nevidím žádný reálný důvod k tomu, abych měl chápat něco a někoho, kdo má pro nás jenom slova poihrdání a jen z důvodu vlastní vychytralosti dokáže akceptovat (momentálně) naše pravidla. Je to jen a pouze taktický tah těch, kdo se rozhodli nás invazivně obsadit a nastolit  svá vlastní pravidla hry.

 Uklidňovací kecy o tom, že o nás vlastně ani nemají zájem, jsou jenom hloupou a časově omezenou hrou. Politika našich a evropských mudrců je krátkozraká a srovnatelná s Mnichovem. Oheň taky jenom nepálí, ale umí i hřát. Je ale fajn vědět, kde je ta hranice...

 Pěkný den. R.K.

 

Autor: Roman Košťál | středa 4.11.2015 20:21 | karma článku: 40,63 | přečteno: 1415x