Roman Košťál

Nepište pravdu...

20. 11. 2015 19:58:37
Chcete ve spravedlivém rozhořčení vyslovit svůj názor? Neblbněte, nemá to šanci... Je důležité zastavit "muže s koženou brašnou." Fakt, skutečná změna od totáče...

Dneska už je vlastně naprosto jedno, jestli nějakou skutečnou pravdu řeknu já, prezident, nebo třeba Konvička. V tomhle jsme se jako společnost fakt posunuli. Dneska už je to totiž tak, že zavřou papulu každému. Je to hezký posun k té správné demokracii.

Vůbec už vlastně nezáleží na tom, co říkáte a proč. Jde jenom o to, zda je váš názor tak nějak "IN "s oficiální politikou. Pakliže bude "IN" řezat hlavy, můžete maximálně vyslovit názor, že ta uříznutá hlava neměla příliš slušivý účes. Ne, aby vás napadlo se nějak pohoršovat nad tím, že se vůbec ty hlavy řežou!!! Musíte to akceptovat, protože by to mohlo házet nepěkné světlo na ty "ing. a mudr." co k nám ve velkém prchají. Třreba by to vzali osobně, urazili se, a vrátili se domů... Co by potom dělali všichni ti propagátoři a zastánci multikulti?

Když sprostě povraždí 129 nevinných lidí, když sundají ruské letadlo s ještě větším počtem obětí, jsou to teroristé. A kdo jsou oni teroristé? Asi to víme všichni, ale nesmí se to říkat veřejně...

Ono je ale fakt dost těžké napsat co si myslím a přitom zůstat v tom jejich "IN." Nebyl jsem "IN" v režimu minulém a bohužel mi nezbývá, než konstatovat, že se vlastně nic moc nezměnilo.

Jo, demokracie je holt křehká... A nejhorší jsou ti, co si jí vykládají po svém. Takže můžeme zase demokraticky držet hubu.

Čest práci všem, kdo si myslí, že mají tu správnou a jedinou pravdu.Ti fakt pochopili o čem ta "správná" demokracie vlastně je...

Vítejte v demokratické ČR, kde pravda a láska zůstala už jenom na té vlajce. Vlastně i ta vlajka tam je na střídačku s trenclema. Tak nějak už nevím... Ale určitě mi to zase někdo povolaný vysvětlí. Díky.

Pěkný den. R.K.

Autor: Roman Košťál | karma: 47.61 | přečteno: 10355 ×
Poslední články autora