Milý Ježíšku, přines mi pravdu...

Řekni mi prosím, jestli jsem tak zlobil, že musím pod stromečkem koukat na něco, co si nepřeji. Řekni mi, zda je správné, že už ani ten stromek nemohu rozsvítit tak, jak bych si přál. Já vím, zlobil jsem...  Alláhu, sorry.

Slibuji ti, můj milý Ježíšku, že už budu hodný. Budu nadšeně mávat nad přílivem mohamedánů, budu kvitovat, že mají v mobilech fotky z poprav IS, budu se tvářit, že jde jen o jakési nedorozumnění... Nebude mi nikdy vadit, že pašují drogy v podrážkách bot a některé zbraně (zřejmě jen luk a šípy) pašují i skrze své děti. Přísahám, že když si to náhodou budu myslet, nafackuji si sám a sám se prásknu adminům, ať mi to bloknou. To přeci musí každý pochopit!

 Budu se snažit všechno kvitovat, být nadšený a vůbec mne nebudou zajímat fakta. Třeba, že Berlín nestíhá migranty přijímat? Že už samotné Německo chce hraniční stráž? Sprostá pomluva!!! Angela přeci všechny jasně vítá! Prostě, už nikdy si nenechám natlačit do hlavy nějaké hloupé a neověřené klíny.

 Budu neskonale spokojen, když naše vláda uvolní nějaký mega, na vylepšení stavu oněch nebohých uprchlíků. Vím, je to nevděčné. Zaslechl jsem šeptandu, že si nechali zaplatit za leteckou přepravu k nám, a pak prý frnkli.... Pomluvy.

 Ne! Už nikdy se nenechám oblbnout nějakými fakty! Už navždycky slibuji, milý Ježíšku, že budu věřit už jenom těm, co to se mnou myslí dobře. Byl jsem hlupák a měl jsem i nějaký názor. S tím končím...

 A když jsem tak hodný, milý Ježíšku, můžu se prosím pomodlit za multikulti? Mě by se bez toho asi blbě usínalo...

 

P.S.: Zdroje: Ježíšek a Magor...

 

Autor: Roman Košťál | čtvrtek 17.12.2015 19:45 | karma článku: 35,49 | přečteno: 842x