Roman Košťál

Být Zemanem, tak tou hůlkou neukazuji, ale mlátím...

8. 05. 2017 19:53:15
.Poslouchám a čtu to, co se nyní děje kolem vládního koryta. Pašíci hledají argumenty, jak se zbavit někoho, kdo jim chce sáhnout do krmiva. Najednou jsou všichni v laufu, najednou vidí, co neviděli, najednou...

Když slyším až pokrytecké kecy a lži těch rádoby skvělých, napadá mne jediné. Pan prezident by měl svou holí nejen ukazovat a naznačovat, on by měl ty molochy zhovadilosti rovnou mlátit. Myslím, že by ani nemusel přímo nějak zvlášť mířit a trefil by.

Není to o tom, že bych chtěl nějak zpochybňovat to, že kdokoliv může udělat chybu. Může... Může dokonce udělat i průser, může... Může, protože lidi chyby dělají. Může udělat průšvih, může se netrefit, může prostě být v něčem mimo. Ano, není to třeba skvělý, ale je to lidsky pochopitelné. Nežiji v Matrixu abych si myslel, že je politika studnou čistoty. Není a nebyla. Nikdy. Proč chce ale někdo hledat špínu jenom proto, že zrovna teď se to hodí? Proč se zase hraje karrta se Zemanem? Proč si mám myslet,že je špatné myslet si, že prezident má pravdu. Ten prezident, co ho tam přímo poslali lidi?

Přesně ten prezident by měl tou svou holí tlouci vychcánky, mlátit je a nepřestávat. On to svým způsobem dělá a já mu za to děkuji. Může mít virózu, ale nemá ji pořád. Má dost velké koule na to, aby si s Kalouskem a jim podobnými ... Víte co.

Jsem rád, že máme prezidenta, co se nepodělá z médií. Jsem rád, že to dá tak, jak chce ON. Má mouchy a hodně bzučej, ale on je umí odehnat a bejt prezident. To je sakra dost...

Pěkný den. RoK

Autor: Roman Košťál | karma: 43.81 | přečteno: 2813 ×
Poslední články autora