Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Faktem zůstává, že Miloš Zeman je prvním lidmi zvoleným prezidentem ČR. Že byl volen více na východě republiky a chudšími vrstvami, je věc druhá. Je neuvěřitelné, jak je MZ na diskuzích haněn a kritizován. Mě spíš vadí pražáci a jejich stát ve státě...

3 3
možnosti
Foto

P12e47t25r 43H32a45h66n

31. 7. 2013 17:50

To se fakt nedá dočíst do konce...ale věřím, že prosťáčci plácají a poskakují nadšením. To je opravdu ubohá cílová skupina. Ne velikostí, ale úrovní myšlení.

2 5
možnosti
Foto

V zásadě máte pravdu, nicméně nadpis by byl přesnější, kdyby zněl "Mafiánský slon Zeman a upištěná parta mafiánských myší". Zeman i Klaus jsou jistě schopní lidé, bohužel svůj talent využívají šíleným způsobem, který zásadně poškozuje ČR.

3 1
možnosti

I92v59a22n 17Š43u63s90t78r

30. 7. 2013 12:26

Mě nepřipadá, že by tady autor nějak kladně hodnotil Zemana. Spíš konstatoval fakt, že Zeman je velký stratég a hráč, který uvažuje v mnohem širších souvislostech, než naši politici, kteří se vlastně vesměs snaží zbohatnout a o nic jiného jim nejde. S takovými si může Zeman hrát svoje loutková vystoupení, aniž by o tom třeba sami věděli. 

Moje poznámka: Nehledě na to, že Zeman (s neskrývaným napojením na Rusko) má spoustu kamarádů všude. Jen to dokazuje ten mnohdy diskutovaný zátah na politiky. Člověk se zamyslí o co vlastně šlo? Státní zástupci pořád říkají, že se k tomu dostali přes podezřelé aktivity našil lobistů (Rittiga, Janouška a spol.), ale kdo z lobistů skončil ve vazbě? Nikdo, ti se jen váleli u moře. V podstatě jediný důsledek byl pád vlády... jaký tedy boj s finanční kriminalitou? Kde je posun k lepšímu, když loutku Načase nahradí např. loutka Sobotka či loutka Němcová, kteří když se znelíbí Zemanovy prostě na ně pošle svoje StB kamarády z ÚOOZ.

1 1
možnosti
PT

P36e16t26r 70T59a53f45t

30. 7. 2013 9:30

Nechapu, jak muzete tak obdivovat ochlastu, ktery by v normalne fungujici demokracii se svymi populistickymi lzemi nemel vubec sanci uspet.

Je mi lito, ze tolika lidi mu (stejne jako Klausovi) skocilo na lep a ted tleskaji, kdyz se alkoholik postavi proti aktualne nepopularnim. Ovsem pocitaji se vysledky a ty mluvi jasne - jak za vlady premiera Zemana, kdy prusvihu, podvodu apod. bylo nepocitane a rekl bych o dost vetsich nez jsou ty dnesni, tak za nyni slozene Zemanovy vlady a jejich ministru, zase casto byvalych kovanych komunistu a svazaku, za kterymi zbyde jenom spoust a nevypoveditelne smlouvy (viz Fischerova vlada).

Zkratka Zeman nikdy nedoakazal ukocirovat ani sam sebe, natoz pak vladu, se kterou nasledne hybaji jini (Sloufove apod.)

12 10
možnosti
RL

Ještě krátký dovětek. Skutečný prezident nemůže vytrvale upřednostňovat osobní zájmy (Klausová, Putna, řešení vládní krize) na úkor státu. Nejen, že takové chování nemá žádnou úroveň, ale není v něm ani špetka profesionality.

10 5
možnosti
OU
RL

Já bych Zemana sice hodnotil jinak, ale budiž, připusťme Vaši vizi – Zeman je velký hráč! Umí se chopit moci – to je prostě fakt. Ale je to ta správná kvalifikace pro prezidenta? Neměl by prezident pracovat pro „svůj“ stát? Nastavuje zrcadlo Kalouskovi – to je bezva. Neměl by spíše být morální autoritou? Neměl by posilovat prestiž ČR v zahraničí? Co z toho dělá Zeman?  Dělá přesný opak! Nerozkládá jen politickou scénu. Aktivně přispívá svým hulvátstvím ke snižování už tak dost zdecimované politické kultury. V Rakousku zaujal svým „sofistikovaným“ názorem na poválečný odsun. V Německu pro změnu svým „ostrovtipem“ na téma islámského terorismu. Toto je obraz státníka alespoň středoevropského formátu??? Ještě poslední věc. Vždycky, když mluví o debilech a amatérech, nedá mi to a vzpomenu si na jeho směšnou angličtinu....

12 4
možnosti
PT

P13e19t60r 27T62a25f46t

30. 7. 2013 9:31

Naprosty souhlas - Zeman a moralni autorita, to jsou antonyma...

4 1
možnosti
JS

Je opravdu velmi obtížné hodnotit současný stav věcí v české politice. Ona totiž v pravém slova smyslu ani žádná není. Je vůbec možné uvažovat o záměru ODS,TOP09

a Lidem coby 101 postavit repliku vlády minulé? Po megaskandálech minulé vlády

završené Nečasem a jeho "státem" placenou milenkou? Je vůbec možné, že to

někdo myslí vážně? Že institut imunity chrání poslance před stíháním za případné

kriminální jednání na půdě PS ? Že je president nedemokratický křupan? Že se

v ČR rozkradly stamiliardy a v zásadě to ani nevadí? Že je levá opozice spolkem kabaretních důstojníků, kteří mají rádi archivní červené? Že se odboroví vůdci bojí vlastních lidí? Třeba, zda když zavolají, vůbec přijdou? Ano,to vše je u nás možné a realita. Ono to je ještě mnohem vážnější. Demokracie, potažmo svoboda, je docela prostě zbožím navštíveného marketu. Kolik zaplatíte, tolik dostanete.

4 0
možnosti
MF

President by měl být morální autoritou, ale to by znamenalo nevybírat mezi politiky a zrušit požadavek na 50 000 podpisů protože to je ne normálního člověka moc. Takhle se jim podaří možné morální autority otrávit už předem, ty nepohodlné pak vyřadit a nakonec zbyde Zeman. No a je to.

,

1 1
možnosti
JK

Predstava jak zlity buran Zeman se svym kamosem Sloufem nastavuje nekomu zrcadlo je vpravde komicka ;-D Zemanuv cil je jasny: znicit cast CSSD, ktera ho kdysi zradila a to je cele. Jestli Vam to pripada jako nejak extra vyjimecne oproti valkam, ktere tu probihaly predtim, tak prosim ;-)

7 4
možnosti
MF

M35i61l97o66š 24F14i13a94l77a

29. 7. 2013 20:03

Výjimečné to je zcela beze sporu. Už proto, že se kníže ( kterého jsem měl mimochodem vždycky docela rád) odkopal a začal Čechy jako národ pomlouvat do německých novin a proto, že "vyměň kabát" Kalousek, jako jeden z největších tunelářů naší novodobé historie nám začal kázat o morálce a čistotě demokracie. Mimochodem vzpomínáte si na Kryla ? ..... Na rohu ulice, vrah o morálce káže ....

11 1
možnosti
MF

M30i57l28o80š 33F30i17a50l30a

29. 7. 2013 16:00

Pane Košťále, Vaše blogy čtu pravidelně a většinou s Vámi souhlasím. A souhlasím i tentokrát. Jak už jsem někde napsal jsem volič pravice, Zemana jsem nevolil a ani jsem neměl žádnou velkou radost z toho, že vyhrál. Ale on ty volby prostě vyhrál a protože na rozdíl od mnohých jiných zná ústavu a umí ji využít, tak prostě dělá jen to, co nám všem slíbil. Zabrání vládě ODS v čele s Miroslavem Kalouskem. A je strašně zajímavé sledovat, jak nejvíc hysteří Ti, co nikdy žádné volby nevyhráli, porušili snad všechny předvolební sliby, které nám dali a teď ječí, že je demokracie v našem státě ohrožená. Hodně mi to připomíná dobu nedávno minulou, kdy se jim podobní v Rudém Právu rozohňovali, že je důležitý klid pro práci a přitom tím mysleli - MY budeme VÁM vládnout, MY budeme krást a VY do toho nemáte co mluvit. A Zeman ať už je jaký je ji ten jejich klídek rozpohyboval.

A ještě jedna věc - Zeman rozhodně není příčina toho, že padla jejich vláda, o tom by si mohli pokecat s Nečasem a jeho placenou společnicí.

17 0
možnosti
JR

J71a14n 63R78á53ž

29. 7. 2013 19:17

Asi tak! R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik