Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zeman zasívá. Blogeři tleskají. Až za rok za dva budou všude rozlezlí exponenti SPOZ, začneme sklízet. Ti samí blogeři budou Zemanovi spílat a nadávat. Stále stejný koloběh zažívá naše politická scéna od revoluce. Jen lidé naivní to nevidí, nebo nechtějí vidět. Boj jedné mocenské skupiny proti té druhé, nic víc.

5 2
možnosti
Foto

Ale kdepak. Zeman zasel už dávno spolu s Klausem a na tom se dodnes pasou všechny ty parazitující strany. Já jsem jen okomentoval ono dění.

3 2
možnosti
ŠM

Pan prezident asi tuší že těch 101 lidí se těžko sežene. Proto chce dopředu notářsky ověřené podpisy. Pak by se ukázolo kdo hlas slíbyl ale nakonec nedal. Proto se všichni tak cukají. Nic víz za tím nevidím. Notářů, právníků a starostů máme v politických stranách stovky nebo víc?

2 1
možnosti
KN

slíbyl je od slova Sibyla?

0 0
možnosti
MR

Dovolte abych nesouhlasila. Není to pištění myší. Je to demokracie versus autokracie. Trochu jste nepochopil pojmy. A autokracii žádají vždy jen ti, co neumí žít svůj vlastní život sami. Vím, že v našem národě je hodně lidí, kteří si chtějí žít podle svého, ne podle předlohy pana Zemana.!!

7 5
možnosti
Foto

Taky bych rád žil podle svého... Jen mi do toho pořád někdo kecá. A je celkem jedno jestli ten, či ten. Pěkný den.

8 0
možnosti
LJ

Vedle jak ta jedle.:-/ A take ukazka nepochopeni demokracie a volebnich principů.

1 2
možnosti

k cemu ony volebni principy vedou jsme videli v poslednich par letech.

5 0
možnosti

vetrelec Kalousek (a jeho spici hostitel) versus mocichtivy predator Zeman.

Vyberte si

1 0
možnosti
MH

ZASE NEKDO NEPOCHOPIL!! TAK PRIPOMINAM:

Prezidentská kampaň prý bude stát tři čtyři miliony – stála přes třicet. Vše prý bude transparentní a průhledné – nakonec zbylo nemálo milionů s anonymním původem. Na Hrad si prý vezme jen řidiče a sekretářku – přišel zástup nových lidí, kancléř dokonce začal přebudovávat své "komnaty". Bude prý prezidentem aktivním a bude neustále objíždět české kraje – za půl roku nevyjel do jediného. Jeho napojení na ruský gigant Lukoil je prý nulové – jednatel Lukoil Aviation Martin Nejedlý přitom měl pod palcem finance z kampaně a teď je ekonomickým poradcem hlavy státu. Zemanův vliv na sestavení vlády "odborníků" prý nebude žádný, nakonec Jiří Rusnok stvořil vládní tým přátel a sponzorů Miloše Zemana a završil jej jmenováním místopředsedy Zemanovců do klíčové pozice šéfa Úřadu vlády. A tak dále a tak dále...

10 4
možnosti

Bez dovolení ;-D si to zkopíruju a asi občas použiju.

1 0
možnosti
Foto

Pane Kostal,Vy regujete vzdycky dost prudce, kdyz nekdo nesdili Vase nazory, ale ja jsem z pana Zemana uplne vedle. Podle me lze, jako kdyz tiskne, v cizine dela ostudu, orientuje se na podivne ruske sponzory a podivne poradce v podobe pana Sloufa a podobnych a  do provizorni vlady nastrkal sve favority a byvale komunisty. O virozach a bolavych palcich ani nemluvim. No nevim, jake casy Cesko cekaji. Nechvalte dne pred vecerem!

7 8
možnosti
Foto

Asi jste mě nepochopila správně... Ten článek není žádnou glorifikací Zemana, jen zrcadlem nastaveným ještě ubožejším politikům, kteří mají plnou papulu pseudodemokracie.

5 2
možnosti
Foto

No jako jo, máte pravdu, ale já z toho tak, jako Vy, nejásám....

1 1
možnosti
Foto

Díky za příspěvek. Jediné, co můžeme fakticky dělat je to, že nebudeme volit prohnilé strany. Vždyť to přeci nemusí být až taková věda. Proč lidé volí pořád dokola zkorumpované přísavky? Koho a proč jste volil Vy? Copak má logiku volit někoho, kdo Vám dá předvolební guláš, nabídne plnou síťovku nebo Vám slíbí pitomé pastelky a pak Vás sedře z kůže a ještě Vám bude tvrdit, že to dělá pro Vás? To je to samé, jako byste volil toho, kdo Vám dá přes hubu. Děkuji, už fakt ne. A tohle když dojde většině lidí, tak jsou ti dobrodinci odkecaní a nepomůže jim ani svěcená voda. I kdyby se Kalousek třeba vzteknul. O tom to je.

5 0
možnosti
PV

P68e50t70r 10V31r17a73n47i47k

28. 7. 2013 19:52

Tedy pane, KARMA. Ja Zemana nevolil, ale plne souhlasim s tim, co pisete.

3 1
možnosti
Foto

Já Vám děkuji, ale kdyby jste četl až do konce, zjistil byste, že ani já Zemana nevolil. Jinak, díky za názor a pěkný večer.

1 0
možnosti

Na to jak jste Zemana nevolil a pilně to prohlašujete, tak mi spíše připomínáte jeho zarytého příznivce.

1 0
možnosti
Foto

A víte, že mi je úplně šumák, co Vám připomínám? Ať si z toho každý vezme to, co uzná za vhodné. Já nikomu nic nenutím. Díky za názor a pěkný večer.

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik