Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

O jezevci z Vysočiny je slyšet furt, vládu na provázku rozdrtila etika a morálka, to proto ten myší kvikot, mafiáni ti si užívají léta na svých letoviscích a my idioti, jak nás nazval virózou prolezli jezevec, se předháníme, kdo z těch všech gizdů je největší guru.;-D

8 3
možnosti
DD

On Vás nazval někdo "idiotem"? Kdy, kde, povídejte.:-) Já jsem zatím nic takového u sebe nezaznamenal, Vás bylo víc?;-):-)

6 2
možnosti
SV

prohnilý proti prohnilým....

9 1
možnosti
PK

To se fakt neshodnem. Mě prostě přijde, že k tomu Zeman přišel jak slepej k houslím a fakt, že se vláda odvařila a chce (marně) na poslední chvíli něco  zachraňovat nijak nesouvisí se Zemanovými politickými kroky. Už jsem totiž setkal s tolika názory, jak to Zeman všem natřel a jakej je vlastně hrdina, já to ale pořád nikde nevidím.

13 4
možnosti
PK

Patři panu Košťálovi.

0 0
možnosti
PK

Nemůžu si pomoci, ale současné Zemanovo počínání nepovažuju za žádný politicky brilantní majstrštyk. Vláda se potopila sama a Zeman má prostě z Ústavy možnost jmenovat novou vládu, tak ji využívá. Většinový názor společnosti na minulou vládu je negativní, tak pokud ji nebude podporovat, nemůže vlastně ani udělat chybu. Nedělám si iluze, že mu jde nějak o blaho těch dolních 10 miliónů, takže pokud budou jeho počínání kvitovat jeho voliči, úplně mu to stačí. Do vlivných funkcí si dosadí kámoše a zase s tím nikdo nic neudělá. K tomu pomsta Sobotkovu křídlu a je vymalováno. Takže prostě nic světoborného.

5 4
možnosti
Foto

Tak třeba o tom, že se nenechá ovlivnit a koná tak, jak myslí, že to je správné.

6 4
možnosti
Foto

a nota bene možná odstaví od koryta jedny politiky ale připravi koryta pro recyklované politiky ze své strany

8 4
možnosti
Foto

Pak už je na nás, abychom to nedopustili. Volební hlas máme a to není tak málo...

10 0
možnosti
Foto

Kdyby měl Zeman sloni paměť tak by si jistě pamatoval že prohlásil že ho ve vysoké politice nikdo neuvidí, z toho mi pak vychází jediné , Zeman je jen lhář

9 11
možnosti
Foto

Ze je lhar,vim uz z volebni kampane, nic noveho.

0 1
možnosti
Foto

Ode mě, Romane, dvojitá virtuální karma. Je to opravdu velice dobře napsané a jenom si myslím, že ty pištící myšky si asi říkají: "Jo, zlatej Klaus".

13 6
možnosti
Foto

Můžu mít k Vám osobně milión připomínek, ale pochopil jste to dobře a já už jen ze slušnosti bych asi měl poděkovat... Tak dík.

8 2
možnosti
Foto

Rozhodně přestat volit parazity, které už všichni dlouho známe. To by mohlo na začátek stačit. Můžeme se splést, můžeme si naběhnout, to beru. Ale když zvolím korytářské přísavky typu ODS, TOP, ČSSD a podobně, mám jistotu v jednom. Lépe nebude.

18 0
možnosti
Foto

Ano, Zeman je bezpáteřní populista, libující si z pocitu moci, nezapomíná a mstí se. Jedno říká a druhé dělá, vysmívá se lidem a je ochoten každému naklepat popel na hlavu. Není ani trochu diplomat, ale intrikán z dob minulých.

24 21
možnosti
Foto

Ale hodně schopný! Jinak souhlas.

4 0
možnosti
Foto

On nás ještě ten Hnus z Hradu překvapí. Česko není polem pro hrátky nějakých nadsamců, ale země, kde žijí lidé, kteří jsou - bohužel - závislí na tom, co ti nadsamci vymyslí. Platí daně, různé další poplatky apod.

Pokud by politická scéna byla v nějaké skleněné kleci a my to mohli pozorovat zvenku, bylo by to fajn. Takhle jenom mrazí.

7 13
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik