Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezájem Čechů o Evropský parlament není vinou jen novinářů, naši poslanci odtud nepřináší dost informací a tak Češi EP nepovažují za něco důležitého. Jedním z důležitých úkolů nových poslanců by měla být maximální propagace evropských záležitostí mezi občany ČR. Máme veřejnoprávní média, jejichž prostřednictvím se jednotlivý poslanci musí šířit o své práci, úspěších a neúspěších v EP.

0 0
možnosti
DH

D81i46a95n 81H15r17o75z24e40k

17. 4. 2014 14:02

Máte naprosto pravdu, že nezájem o EP není vina JEN novinářů. Je to především vina samotných lidí, kteří si nevybírají poslance které znají a kterým důvěřují. A následně se o ty zvolené nezajímají. Viz treba:

http://www.roithova.cz/

http://www.pavelpoc.cz/

http://www.falbr.cz/

Nebo pokud snad někdo chce zprávy o dění v EU:

http://www.euractiv.cz/ Zkrátka, informace jsou, jsou volně dostupné a k tomu je zde možnost osobně navštívit kteréhokoliv europoslance (stejně jako i normální poslance) v jejich kancelářích zde v ČR, případně je kontaktovat mailem. Jediný problém je ovšem v tom, že nikomu se nechce. Toť vše. Přeji krásný den.

0 0
možnosti
DH

Ale notak! Ve většině případů s Vámi souhlasím, ale tentokráte fakt ne. Pár argumentů bych nnašel proč je všechny hned nezatracovat. Třeba taková paní Roithová je velice slušná a navíc se přičinila o bezpečnější hračky pro děti, deregulaci a sjednocení poštovních služeb v EU, má velice příjemné informační stránky (i na YouTube) a stejně jako naši socdem europoslanci podpořila aby v EU měly ženy nárok na mateřskou. Za ČSSD třeba pan Poc vybojoval nepřijetí nesmyslného semínkového zákona z pera EK a dlouhodobě velice dobře informuje o věcech co se týkají životního prostředí. A u Falbra...tam se nedivím. Kdykoliv kdy jsem ho viděl nebo poslouchal tak si stěžoval, že za 10 let co je v EP ho žádní čeští novináři nechtěli nikdy vyslechnout, protože prý Čechy EU nezajímá. No a jakmile přijde takováto "blbost" s jedním platem, tak se všichni slétnou jak supi. Ale uznávám, že se nezachoval klidně. I když na jeho místě se mu ani moc nedivím. Hezký den :)

0 1
možnosti
MP

Pane Hrozek, připomněl jste mi srovnání s cikány. Také jsou někteří velmi slušní....

0 0
možnosti
SS

Co cekat od reprezentanta lumpenproletariatu.

6 0
možnosti
JN

Seznámil jsem se s prací v evropském parlamentui. Mimo jiné, Francouzi a Němci tam makaj. Naši odpíchnou a jdou chlastat. Ale vy půjdete a zvolíte tam stejný trafikantský hovada.

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ZZ

máte-li velmi dobré jazykové znalosti,tak se přihlaste a kandidujte také. je to ubohá závist. ta pravidla jsou nastavena dávno před tím, než jsme do EU vlezli my.

0 8
možnosti
Foto

Pro vaši informaci, ta pravidla se měnila v roce 2009 a to už jsme tam byli. Celou EU považuji za totální kravinu a naše (minimem voličů) vyvolené za vyžirky. Nic víc. A jazykové schopnosti některých z nich jsou tristní. Což je ale jedno, protože stejně nemají co říct. Nezaměňujte pohrdání za závist.

13 0
možnosti

V každém případě - noblesní reprezent;-D

8 0
možnosti

ach jo ....reprezentant.

0 0
možnosti
MT

Koho jsme/jste/ si zvolili, toho máme.

5 0
možnosti
Foto

Účast ve volbách EU 28%. Je zajímavé, že socani chtějí mít účast při referendech 30 - 35%. Je zajímavé, kdy a kde je potřeba nějaká poměrná účast.

5 0
možnosti
LN

..dnes jste byl rychlejší vy....R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik