Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tato trapná figurka, ostuda české politiky, diskriminací otců v České republice se odmítá zabývat, ale kraviny "řeší" Rv

0 0
možnosti

Tak si říkám, že ho sem možná ČSSD šoupla proto, aby si zkazil reputaci a mohli se ho zbavit. V prezidentských volbách sem ho volila, teď jsem ale ráda, že nevyhrál. Dokud hlásá svoje idey jako ministr čehosi, je to menší problém, než kdyby je hlásal jako prezident.

0 0
možnosti

Mladý nechopný - vlastně všehoschopný tajtrlíček, žije jen a jen ze jména svého otce!!

P.S.:U nás platí pořekadlo - čím menší houno, tím víc smrdí;-D

3 0
možnosti

...a hele tohle mi uniklo.....ale jako bych to psal sám....R^

1 0
možnosti

J46a66n 34R11á80ž

30. 6. 2014 10:20

Je jedno jakou nálepku kdo od falešných ideologů dostane. Kritériem hodnocení politika má, a musí být jen, jak je pro stát prospěšné jeho působení, co kladného,či záporného pro společnost vykonal. Nevím,co kladného pan Okamura vykonal, ale také nevím,co záporného. O JUDr Dienstbierovi také nevím,co udělal kladného, ale vím, že neustále dokola plánuje a ovlivňuje mnoho věcí, které jsou společnosti škodu. Nějak mi z toho vychází závěr, že populisté nevadí,ale lidskoprávní fundamentalisté škodí. A když politik škodí, má být z aktivní politiky tlakem veřejnosti vypuzen!

2 0
možnosti

Romane díky, takhle nějak se dívám na pana Okamuru  já. Už dávno jsem přesvědčena o tom, že populista není a jeho slova jsou taková, jak konkrétní problémy cítí. Možná, že je svým způsobem naivní. Myslel si, že vše půjde  hladce. Bohužel v naší republice to jde velmi ztuha. Podle mého názoru pokud se nezačnou dokončovat všechny kauzy, které již vyšly najevo ohledně rozkrádání státní kasy a nezačne se odsuzovat a nechávat propadnout jejich majetky, bude to stále´dokola. Nepoctiví politici by měli konečně pocítit strach.

0 0
možnosti

Tady se ukazuje, že i naprostý idiot může mít světlou chvilku.....

1 2
možnosti

no u Vás jsem jí zatím nezaznamenal....:-)

2 0
možnosti
Foto

Okamuru nemusím, ale toho Diensta dnes v partii vystihl. To je fakt dobrej exot...hrůza mě jímá při představě, že by měl větší než nulové charisma. Multikulturní Orwellův 1984 v praxi.....brrr. Hnus fialovej.....teda oranžovej

19 0
možnosti
Foto

Díky za slušně sdělený názor.R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS