Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J14a90n 60R32á18ž

27. 7. 2014 13:53

Prostě vemte na vědomí, ze ve Sněmovně bude vždy 200 parchantů, proč jich tam je tolik ale nechápu, kteří kují mezi sebou pikle jak zvýšit svou moc a zajistit privilegované postavení. O nic jiného jim nejde a nikdy ani nepůjde.

Volby nic nemohou změnit. Zkusili jsme volit strany, které slibovali snížení daní, méně byrokracie a omezení zasahování státu do života občanů. Výsledkem jsou vyšší daně, větší tlak státní byrokracie na každodenní život nás všech a obrovský vliv mafiánů na tvorbu zákonů. Jiní voliči zase s naivní důvěrou ve změnu zvolili strany zaklinajici se bojem proti korupci a obhajobou pracujících. Výsledkem je zvětšování podpor nepracujících na úkor pracujících, naprosté propojení byznysu a politiky, bláznivé genderové nápady a razantní navýšení počtu státních úředníků.

Jak pravil můj známý,který se o politiku vždy zajímal: "Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenalézám důvod proč chodit k volbám"!

1 0
možnosti
PK

P39a52v24e39l 31K94u22l88a

27. 7. 2014 12:05

No tak jste se vyzvracel, a co :-/?

0 0
možnosti
Foto

Psáno sice velmi lidově, snad právě proto velmi pravdivě:-)

1 0
možnosti
LB

Ona ta myšlenka o odvolatelnosti politiků je dost dobrá věc. To však v demo demokracii pravdou být nemůže. A to si myslím, že by byl pěkný cvrkot, oni by si ti páni poslanci s nabranými hypotékami dali velký pozor na to, o čem hlasují!

0 0
možnosti
JM

Renezačních politiků?  Tak jste je teď šmahem urazil, alébrž nevíte o čem mluvíte.

0 0
možnosti
VL

Já myslím, že leckterý z nich by na tomto označení ještě vydělal. Pravdou ale je, že řada renesančních politiků z historického období renesance byla přes svou deklarovanou uměnímilovnost pěknými pragmatickými hajzlíky.

1 0
možnosti
RH

Přes všechny nesporné výhody demokratického systému se neustále potvrzuje platnost Michelsova železného zákona oligarchie. Demokratické procesy jsou pouze mechanismem k produkci neofeudálů. Představa, že někdo z elit bude pracovat pro lidi je naivní, to by ztratil pozici elity.. :-/

9 0
možnosti
MT

Taky se divim těm naivnim lidem, kteří ještě věří ze 'volbami' snad něco změni..

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS