Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46a86n 34R97á79ž

18. 8. 2014 23:58

Z některých příspěvků je poznat, že  z hlediska příčin zcela shodné anomálie v sexuálním chování jsou odlišně ve společnosti brány.

Pedofilie i homosexualita jsou vrozené sexuální anomálie. Někdo ji má pod kontrolou a někdo ne a musí se léčit. Když  výsledkem ztráty kontroly je páchání trestné činnosti - násilí, pachatel musí být potrestán a musí mu být nařízena léčba. Ale  pokud trestnou činnost nepáchá je naprosto jedno, když někdo je homosexuál a někdo pedofil.

Nechápu, proč jedna sexuální anomálie je některými lidmi vnímána, div ne za přednost a druhá automaticky brána jako něco společensky nepřijatelného. Jen ti kdo svou anomálii neudrží pod kontrolou jsou společensky nepřijatelní. Podle policejních statistik jsou mezi  těmi, kdo nezvládnou své sexuální nutkání a páchají násilí, zastoupeni nejvíce heterosexuálové pak  homosexuálové, a teprve pak pedofilové. Vím, že útok na dítě je  daleko nebezpečnější, než  sexuální útok na dospělého, ale i s tím počítá trestní zákoník s výši trestu. Ale trvám na tom, že homosexualita i pedofilie  je naprosto stejná vrozená sexuální odchylka, za jejíž vznik  obě takto postižené skupiny nemohou.

P.S. Svým příspěvkem naprosto záměrně provokuji, ale opravdu  nejsem schopen pochopit, že někdo má nezvladatelnou touhu svou sexuální anomálii dávat okolí  tak okatě najevo, jako se to děje v exhibicích typu "Pride" a stejně tak nechápu, proč tak velká část veřejnosti mu za to pleská.

14 1
možnosti

K13a75r66e66l 63H54a39n13á76k

18. 8. 2014 17:09

Hlavně mě dostalo, když jsem se dnes dozvěděl, že Ester Janečková dostala peníze z EU na projekt, který má prý bojovat s homosexuální xenofobií.

Takže my si budeme tu homosexuální propagandu ještě platit ze svých daní.

14 0
možnosti

Tady nejde o homosexualitu ale přesně o to o čem píše autor. 

1. Práva již homosexuálové mají - není tedy co žádat = jde o exhibici

2. Pokud by pochod probíhal bez projevů, které by mimo průvod byly považovány za narušování veřejného pořádku nebo pobuřovaní, neřekl bych nic. 

3. Většina společnosti má nějaké normy a odchylka od nich se nazývá deviací. Homosexualita je tedy deviací a není třeba tento pojem brát jako urážku. Deviantní jednání budí ve většinové společnosti odpor a pokud jej někdo záměrně svým chováním vyvolává, jde o omezování svobod heterosexuální většiny. Jak by se asi líbilo homosexuálům, kdyby jiná deviantní menšina např. koprofilové pochodovali kolem jejich domů a trousili by za sebou po ulici své oblíbené výkaly? Stejný princip.

4. Uvedený pochod ani není akcí homosexuálů, jako skupin a jednotlivců, kteří se na něm chtějí PŘIŽIVIT. Lidé z ambasády USA? naši politici atp. chtějí ukázat svou teleranci a aktivitu v neoliberálním proudu, a homosexuály ZNEUŽÍVAJÍ, což ti inteligentnější z nich již dávno pochopili a podobných sešlostí se nezúčastňují.

14 2
možnosti

J41a19n 92M10e33r78t41a

18. 8. 2014 18:29

Když by koprofilové pochodovali kolem domů a trousili výkaly, tak budou znežišťovat prostředí a bylo by to velmi rizikové z hygienického hlediska. Což znamená, že vaše analogie je naprosto klamná.

0 1
možnosti

Já zase nechápu, proč zase zrovna tento průvod - festival a zrovna tato menšinová skupina vyvolává takovou hysterii. To je strašně zábavné :) Btw. takových menšin, které se veřejně prezentují - jakkoliv - je celá řada. A také to stojí spousty veřejných peněz, nás všech, ano, i těch příslušníků dané menšiny... Co třeba takový fotbalový "fanoušci", co třeba účastníci pražského maratonu, co třeba cyklisté, ženy pochodující za prevenci proti rakovině prsu. Ptám se tedy: v čem je rozdíl mezi pražským maratonem a Prague Pride. A protože vím, co napíšete, tak to rovnou odmítnu: idioti a ti, co škodí zájmu dané menšiny, se najdou vždycky. Takže ten dominantní pán v kůži, co důtkami mlátí nahatého pána, je blb a není to ukázka dané menšiny, je to pouze exces a tupost, která nepopisuje chování všech. Takže proč zrovna průvod gayů a leseb vadí?

4 5
možnosti

P94a55v15e94l 41N17o50v27á24k

23. 8. 2014 15:02

Protože se nesnaží ty excesy a tupost zakázat.

1 0
možnosti

Mne ten pochod pripadá, ako keď sa alkoholik chvastá tým, koľko panákov a pív je schopný na jedno posedenie vypiť.

Čím väčšia deviácia, tým nutkavejšia potreba sa s ňou pochváliť...

17 3
možnosti

opět tu jistí aktivisti provozují ten starý fígl, který známe v mnoha podobách od Dienstbierů, Kostlánů a jim podobných - - nelíbí se ti exhibice LGBT osob v centru Prahy=jsi latentní či nepřiznaný zapšklý/á LGBT

nelíbí se tikrutá statistika kriminality a nezaměstnanosti u cikánů= jsi rasista a xenofob

nelíbí se ti nehorázné chování musulmanů napříč Evropou= jsi islamofob, primitivní tmář

.....ale pořád máme ještě volební právo, no ni?

14 0
možnosti
Foto

Pro mě je mnohem větším problémem jejich požadavek přisvojovat si cizí děti.

7 6
možnosti

K22a17r38e44l 80D88r45d52a

18. 8. 2014 0:17

Poznámka na okraj. 4% menšina je nesmysl a 95% mužů inklinuje k homosexualitě. Sexualita mužů a žen je velmi podobná. Rozdílné chování vychází výhradně ze společenských konvencí, předsudků a restrikcí.

  Debatovat oni a my je hloupost. A když vidím diskusi, děkuji za vlnu tepla, co zde zanecháváte. ;-D

1 13
možnosti

vaše volba, pane, jen si inklinujte :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik