Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře, ještě jednou. Na Gay pride pochodují otevření homosexuálové a lesby, kteří prodělali svůj coming out. Vedle nich ale existují gayové nepřiznaní, latentní. To jsou hlavně ti, co o homosexualitě pořád mluví, kritizují, odsuzují a to vše jen proto, aby je s "těmi ...." někdo náhodou nespojil.

8 4
možnosti
Foto

I26v58o 48C50i79l90i83c54h

17. 8. 2014 20:14

Já znám homosexuály, kteří spolu normálně žijí, nijak to netají, ale nemají potřebu s tím exhibovat zcela stejně jako heterosexuálové. Každý extrém vyvolá negativní reakce.

30 0
možnosti
MP

Všechno se vyvíjí. takže i toto se vyvíjí. 1/ Někde ve světě už si pedofilové nárokují svá práva. 2/ Někde ve světě se navrhuje  na školách společné záchody. 3/ Rodič jedna a rodič 2 se skutečně  v některých státech zavádí. Opakuji. Všechno se vyvíjí. Jakým směrem se vyvíjí tyto věci? Proto je ve světě podporován i tento průvod. Proto je ve světě potlačována rodina. Není náhoda, že  ve volbách vítězí politici, kteří tyto věci podporují. Někdo moudrý řekl- Nic ve světě se neděje náhodou. I současná politická situace s tím souvisí, ale to je jiná kapitola. Přeji příjemný zbytek dne.

4 8
možnosti
PS

P20e55t29r 15S25k60á19c20e28l

17. 8. 2014 22:43

Jistě, je to boj i o hlasy ve volbách - viz nahonem přijatý zákon o registr.partnerství. I v reklamě Lídlu přibrali pro GLBT typický hlas, aby získali zákazníky.

0 0
možnosti
Foto

Počkejme si až budou Prahou hrdě pochodovat zoofilové.

V Německu se prý o tento pochod zoofilové pokoušeli, ale nepochodili.

V Praze by ale možná uspěli.

A potom možná budou následovat nekrofilové.

5 7
možnosti
BT

k tomu snad nedojde, ale alespoň v loni, se přihlásili pedofilové.....a mne zarazilo, nebo jsem to nepostřehl, že by se homosexuální  komunita proti této účasti ohradila...

5 1
možnosti

17. 8. 2014 19:33

Klasika: jsem tolerantní a nechci.... ale.....

12 2
možnosti

To je ale zajímavé, že autorovi nevadí každotýdenní pochody hrdosti našich fotbalových fanoušků, kteří před zápasem a po zápase dokáži za asistence policie na několik hodin blokovat hlavní tahy u fotbalového stadionu, aby všem dokázali, jak věrně milují svůj klub

6 3
možnosti
Foto

S dovolením.... Nikde jsem nepsal, že mi to nevadí. Na druhou stranu, dokážu pochopit hrdost i na ten FK, ale na vrozenou anomalitu nějak moc ne. Tím nikomu nic nevyčítám, jen konstatuji fakt. Hrdost na FK musíte nějak získat, ale být hrdý na to, že se nějak narodím? Proč? To není zásluha jen omyl přírody.

5 3
možnosti
DR

Již v prvním odstavci máte chybu. Hluchota je nemoc, zatímco homosexualita odchylná sexuální orientace. Tudíž jste celý svůj blog postavil na špatných stavebních kamenech. Otázkou je, zda to nebylo úmyslem:-)

11 4
možnosti
PD

Co když je hluchota důsledek úrazu? Nebo prenatálního vývoje?

2 0
možnosti
JK

Průvod hrdosti (nevím na co, ale budiž, jeden maškarní průvod v Praze nikoho nezabije), ALE ke kterému již druhým rokem přizvali i českou pedofilní obec, která se také dožaduje svých "práv". A v tom okamžiku já říkám ne a končím.

6 4
možnosti

17. 8. 2014 19:56

Ona existuje pedofilní obec? Kde sídlí? S čím končíte?

5 1
možnosti
RM

V OP (otrockém průkazu) bude:

Rodič1 (Heterosexuál/Homosexuál/Bisexuál, Pohlaví Muž/žena)

Rodič2 (Heterosexuál/Homosexuál/Bisexuál, Pohlaví Muž/žena)

Pozn. MV: Otrok je povinen uvádět pravdivé údaje podle toho, po jakou procentuální část roku se věnuje odpovídajícím sexuálním praktikám. Změnu proti předchozímu roku je povinen hlásit MV ČR a doklad odpovídajícím způsobem změnit. Náklady na změnu nového dokladu hradí otrok.

3 3
možnosti

Dělá to dojem, že se homosexuálové nemohou nabažit faktu, že se již nemusí skrývat. Takže od zdi ke zdi. Tato propagace ale není zrovna vhodná, je to exhibicionismus. Palec nahoru a karma.

17 1
možnosti
Foto

Dík za rozum. Ale oni se najdou zase tací, co to uvidí nějak jinak...:-) Vám díky.

5 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik