Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

.opravdu si někdo myslí, že získá sympatie "širší veřejnosti" tak, že se bude okázale  pochodovat městem v šíleném oblečku nebo naopak bez oblečku jen v řemíncích a s holou zadnicí? A že mně takto přesvědčí, že tohle je to, co adoptované děti potřebují?

8 5
možnosti
JD

Je opravdu  zajímavé kolik z vás  opravdu není schopno rozeznat čeho se ta hrdost týká. A vůbec se v tom případě LGBT komunitě nedivím, že JE hrdá na to, že je schopna svoji orientaci, svůj coming out, přes pořád zjevnou (a zde veřejnou) homofobii ve společnosti, přiznat.

O tom totiž vážení ta hrdost je.

11 5
možnosti
RM

Coming out? Tak to byl slušný výstřel! :-)

1 1
možnosti
BM

Hrdost je pocit nad dobře vykonaným dílem, nad tím, že někdo pro někoho udělal něco dobrého. Ale proč být hrdý na něco co je někomu vrozeno. A homosexuální orientace je ten případ... Takže tzv.pochod hrdostï je čistě absurdní záležitost.

KarmaR^

7 2
možnosti
Foto

Dík Béďo a jo... Tak nějak.

1 1
možnosti
PV

P43a41v38e78l 11V61é80b30r

17. 8. 2014 18:57

Také nechápu, na co jsou ti čtyřprocentní hrdí. Vždyť v jejich případech se přírodě evidentně něco nepovedlo a jejich sexuální orientace je poruchou. Sice za to nemohou, spravit se to nedá, takže není důvod je za to trestat, ale porucha to je (a můžeme ji nazývat jakkoliv, třeba odchylkou, nebo úchylkou). Není to ale nic ke chlubení: já se také nechlubím tím, že jsem (s věkem) dalekozraký a vůbec, že mé oči už nejsou to, co bývaly..

3 0
možnosti
Foto

I45v34o 46C74i50l37i78c22h

17. 8. 2014 18:55

Divím se jak prapodivným způsobem se snaží získat respekt. Mohlo by mi to být jedno, ale mrzí mne, že mnoho lidí díky tomu bude házet do jednoho pytle i ty normální slušné homosexuály, kterých je sice mnohem víc, ale nezúčastňují se podobných exhibic.

8 1
možnosti
SB

(mírně ne)normální zábavná akce - průvod hrdosti? ale kulový

1 2
možnosti
VH

No - každý jsme hrdý na něco jiného -  ostaní se třeba diví.  Na majetek (kašlajíce na potomstvo), na děti a vnuky (nezajímajíce se o mamon), na krasavici po boku či na schopnost dočůrat nejvýš (a dospělí řvou "Proboha, nač")

4 0
možnosti
RM

A děláte průvod hrdých na to, jak daleko dočůráte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik