Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takových krabic, krabiček a pytlů je po celé České republice spousta! Bez uzávěrů z PET lahví by nemocné české děti neměl (nebyl ochoten) kdo léčit. 

Naši důchodci a invalidé živoří, protože „kompetentní" úředníci se rozhodují podle momentální nálady a sympatií. Většina nezaměstnaných, kteří POCTIVĚ pracovali, nemají údajně na podporu v nezaměstnanosti nárok! 

Vláda, aniž by se vůbec zajímala o názory svých občanů, k nám pouští kdejakou pakáž, která se po odmítnutí může příští den přihlásit znovu (- ó jaká to příležitost pro korupční jednání mezi úředníky! -) a kterou MY budeme muset nedobrovolně živit ze svých daní! Výsledek?! Budeme dál sbírat víčka, aby se alespoň některým těžce nemocným ČESKÝM dětem vůbec poskytla drahá, ale nezbytně nutná lékařská péče, důchodci a invalidé dále budou převracet každou korunu dvakrát v ruce a živořit, dále se budou pořádat sbírky, aby si chudé české děti mohly dovolit ten „obrovský luxus" - dát si ve školní jídelně oběd!  

Kde jsou vybrané peníze? Končí v kapsách různých „neziskovek", které si z toho udělaly lukrativní kšeft - (a z nás si udělaly „dojnou krávu"), mizí v kapsách „nepřizpůsobivých" občanů, ve zdravotnictví - (na léčení zraněných „bojujících vlastenců" z Ukrajiny, Sýrie),ztrácejí se v sociálních příspěvcích, na bydlení a celé zaopatření pro uprchlíky z muslimských zemí! Mne tato vláda velice zklamala, politici jednají, (až na pár vyjímek), jako by chtěli tento národ zaprodat a rozložit jej zevnitř. Dávají přednost cizím před našimi občany. A to se mi nelíbí!

0 0
možnosti

R^souhlas.Pro naše děti víčka,je vidět za co nás mají!

3 0
možnosti

;-D az v roce 2039? Vy optimisto! Ale on je ministr prokadruje, uz ma propracovany dotaznik ;-)

1 0
možnosti

Nechápu, proč léčit děti s rodinami...u nás se po nemocnici nepotuluje také široké příbuzenstvo..a pokud se dítě vyléčí, tak proč se nevrátí zpět do svého prostředí? Je to nějak nakřivo....

6 0
možnosti

Nemám nic proti Vašemu článku. První generace ještě jakž takž uklízí ulice, sbírá jahody a rajčata a s dalšími jsou velké problémy. I s Turky, které řadím přece jen blíže k Evropě. S Araby jsou problémy i v USA, ale přesto se mi zdají menší. Důvod - nevím, nejsem "odborník" ... USA má důslednější systém - nic nedostaneš, ukaž co umíš, je jich tam méně v konkurenci s Latinos, Asiaty?

3 0
možnosti

Na sklonku července pochodovaly ulicemi Sarcelles, kde žije početná židovská komunita, stovky arabských a severoafrických mladíků a pokřikovaly hesla jako „Smrt Izraeli“. A nezůstalo jen u verbálních výpadů. Popelem lehl největší lokální košer obchod a lékárna, která patřila židovským majitelům. Na pařížském náměstí Place de la Bastille pak demonstranti za pokřikování „smrt Židům“ a „Hitler měl pravdu“ útočili na židovské obchody i jejich majitele. Podle francouzského rabína Levy Djiana, který v současnosti žije v New Yorku, je aktuální dění důkazem, že „vstupujeme do nové éry skutečného strachu židovské komunity ve Francii“

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/zide-chteji-po-utocich-v-parizi-odejit-do-izraele-f6r-/zahranicni.aspx?c=A150111_120122_zahranicni_ert

Takže uprchlíky bude Evropa nadále přijímat, zatímco Židy bude muset tedy nechat utíkat. Protože ti se samozřejmě bojí.  Připadá mi to zvrácený.

Zajímalo by mě, co se stalo s těmi demonstranty, jestli jsou stíhaní pro šíření nenávisti. Nebo jim to prošlo, protože muslimové mohou vše? Policie se jich bojí?

9 0
možnosti
Foto

Tady všichni brojí proti  uprchlíkům a v okolí Teplic si muslimové koupili  cca 250 stavebních  pozemků na výstavbu domů, které začínají stavět. Také zde delší dobu,  stojí několik muslimských domů, obehnaných plotem s podzemní garáží. Co se tam děje bůh suď.

9 0
možnosti

U nás na poště je krabice kam lidé nosí víčka. Nad krabicí je děkovný dopis maminky postižené holčičky. Krabice tam stojí již pár let. Nosím tam víčka a doufám, že jich bude co nejvíce, aby i jiným dětem pomohla. O to víc mě štve, že na léčbu českých dětí stát nemá peníze. Ale děti z jiného státu si k nám stát přiveze i s jejich rodinami, zaplatí jim celou léčbu, přidělí byty a prý se o ně sociálně postará. (V budoucnu možná některé z těchto dětí vystřílí nějaký obchod.)

Celá Evropa mi připadá nějak naruby.

14 0
možnosti

Proč bojují naši vojáci ve vzdáleních zemích ,když nám pátá kolona  otvírá vrátka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik