Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den Romane, dala jsem Vám karmu.

Ještě bych chtěla dodat, že každý z nás můžeme přispět jako občan k tomu, aby u nás nedošlo k islamizaci a to zúčastňovat se v co největším počtu demonstrací, které jsou pořádány. Nyní byly 2c v Praze a 14.2. v Brně. Neseďme už jen u netu. Jde o hodně, o naší krásnou zemi.

1 0
možnosti
Foto

Není, co dodat R^ řečeno vše.... Možná ještě málinko: Nalepit tento článek na budovu vlády asi tak 10000000000000 kusech!

2 0
možnosti

kde byla ta většina slušných Němců když se hnali nacisti k moci, kde byli ti slušní Češi když komunisti popravovali atd atd celý svět je zděšen nad tím co vyvádějí islamisté ovšem kdyby náhodou tam někdo vletěl a začal dělat pořádek tak ti zděšení budou tvrdit že tam vletěli aby měl zbrojní průmysl zisk, pro ropu a ještě plno dalších blábolů budou blekotat, jestli tam někdo vletí bude spoustu mrtvých civilistů, mrtvých dětí a mrtvých vlastních vojáků (to bylo zase idiotských keců o žoldácích)

ale jedno je jisté jestli je někdo nezastaví tak se zvedne emigrační vlna která došplouchna až k nám a pak už bude pozdě, zatím hodně emigrantů jde jen za lepším ale tihle budou utíkat v obavách o život a bude jich desetkrát tolik

4 0
možnosti

A55d97a52m 72S28t71a45v78a

4. 2. 2015 8:25

Autore, potlesk! R^

2 0
možnosti

Očkování je formou dobrovolné nákazy. Pokud chápu správně vaše podobenství, navrhujete přijmout do Česka nějaké umírněné muslimy, aby nás připravili na ten vpád islamistů.

1 1
možnosti

Souhlas Romane. Taky si říkám koho budou muset zabít, než svět povstane. Zaorálek ani Polčák to asi nebude.R^

9 0
možnosti

jak dlouho? tak dlouho dokud bude mít IS podporu i zvenčí a dokud bude fungovat lobby zbrojařů - stačí si uvědomit, kdo na tom vydělává a máte odpověď - přesně tak dlouho ...

6 6
možnosti

R^

Hups, ještě že jste se mi připomenula v diskusi, dumal jsem které inteligentní blgerce dám hlas a tak už ho tam máte. Tak ještě že diskutujete :-), když jsem se čtyři měsíce s blogy flákočila a napsal až dnes tu kostku :-). A napsala jste ji dobře :-)

2 1
možnosti
Foto

Pokud ta videa vidět nechcete, nedívejte se na ně. Je to Vaše svobodné právo (ani já se na ně nedívám).

1 18
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS