Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukam ze se tu sesli experti proskoleni z kobry 11.

0 0
možnosti

M72i62l74a35n 25K92e87s85l

28. 2. 2015 22:12

Svatá pravda,kuchařka  restaurace také došla k jednoznačnému závěru,že selhali.Nevím z čeho tak usoudila.Vždyť provozní restaurace,který utíkal ve stejnou dobu jako ona  prohlásil,že z provozovny po úvodní střelbě neslyšel žádné sténání,naříkání či volání o pomoc.Policisté podle mne vyhodnotili situaci správně.Předpokládali,že v místnosti nejsou živí lidé,že obránce v zařízené místnosti může zaujmout místo v  úkrytu,kde má oba vchody na ráně.I když dveře se otvírají ven může za ně umístit překážku.Útočníci nevědí,kde se obránce v zařízené místnosti skrývá.Po vniknutí do místnosti a překonání překážky za dveřmi zjistí,kde střelec je až když tento vystřelí.Když umí střílet,tak je hned o jednoho útočníka méně.Potom je to,kdo z koho s výhodou pro obránce.Ten je ve výhodě.Obránce je v úkrytu-útočník na frajplace.Proto také asi takové osvobozovací komando má vždy více než dva členy.Pravděpodobně se počítá s tím,že první z komanda to odnesou.Taková akce je velmi obtížná  pro útočící komando.Málokdy se podaří ji uskutečnit bez ztrát na útočících případně rukojmích , a to při akci ještě dvacet chlapů huláká,hází  ohlušující dělbuchy  a  oslepující prskavky.Dvoučlenné  komando může pouze hulákat a střílet.

0 3
možnosti

Jak tak přibývají informace, nehraje mi např. svědectví - střelec začal pálit hned jak vešel - 8 terčů - když pomalu tak za 30 sekund bylo hotovo. Jestli policajti přijeli za 7 minut po oznámení, nebylo už koho zachraňovat, což nevěděli a ustoupili a čekali - jistě, teoreticky mohli střelce zabít, ale asi by to od vedení schytali, nebo taky ne. Na co tam ten střelec ty 2 hodiny asi čekal?

0 0
možnosti

První, co mne u TV napadlo bylo slovo "zbabělci". 

Sorry, nemohu si pomoci.

3 0
možnosti

..lákavé..ale ...dle mého...zjednodušující....

2 0
možnosti

T76o16m28á25š 85M95a92l13ý

28. 2. 2015 20:43

To senám  tu zase vyrojilo  "odborníků"...

1 3
možnosti

Když jsem se dozvěděl, že policajti utekli a dvě hodiny nechali oběti pachateli napospas, jenom jsem nevěřícně kroutil hlavou. No ano, chránili sebe, ale komu pomáhali?

9 0
možnosti

Mám pocit, že policajti propásli šanci vylepšit si reputaci. V Paříži nedávno lidé veřejně na ulicích policistům tleskali, snad se toho u nás také jednou dočkáme.

4 0
možnosti
Foto

Romane, znáte filmy s Clintem Eastwoodem? Drsný Harry a jeho Colt .45.

Ale to je film a i on byl v tom filmu vyplísněn za to, jak se "srovnal" s partou lupičů.

Ono to je strašně těžké. Honíte někoho autem a on se zabije? Je to špatně. Nehoníte ho? Taky špatně.

Já nevím přesně, jak to v UB bylo, nesledoval jsem to. Ale výstřel z devítky, to je docela rána a tu je slyšet i ven.

Takže, pokud by se nějaká střelba ozvala a pachatel popravoval rukojmí, no tak, kdyby tam ti policisté nešli, zasluhují nejpřísnější pokárání.

Ale pokud už všechny oběti byly mrtvé, tak rozumím, že čekali na zásahovku.

4 1
možnosti

Být policajtem a dvě hodiny nechat oběti a zraněné napospas zločinci? Ale fuj!

5 1
možnosti
Foto

Karma.

K textu nic, jen jsem celou dobu v úžasu, když za Langra převzali americké heslo z aut policistů a ze SLOUŽIT udělali POMÁHAT. Asi nechtěli být služebníci, ačkoliv policie sama má své útvary rozdělené na služby a jejich sídla jsou služebny.

Policie se zkrátka spíše soustředí na dopravní oblast, pokuty. Mnoho z nás ví ze zkušenosti, jaký byl přístup policie když přijdete nahlásit krádež a nevedete pachatele za sebou.

9 1
možnosti
Foto

Jirko, všechno může být špatně, ale nedělat nic... To není špatně, to je hrůza.

4 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik