Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět souhlas. Díky za nás se stejným názorem.  

Karma a R^ .

1 0
možnosti
ZJ

Pane autore ... naprostý souhlasR^.Také mám ten NEODBYTNÝ pocit hraničící s jistotou, že naši chrabří policisté by mohli být tak pouze mistři světa v okecávání všeho možného,dobří jsou též v seřezávání spoutaných - zřejmě -pachtelů kdoví čeho (jak se nedávno stalo kdesi ve Středních Čechách),no a se zbraní v ruce jsou nebezpeční tak akorát sami soběRv

1 0
možnosti
VK

Jo to máte těžký.Na jedné straně jeden necvičený, ale ozbrojený  skorodůchodce bez ochranných pomůcek a proti dva němu snad cvičení ozbrojení policisté s ochrannými vestami. To by byl nerovný boj a proto je taktičtější vyklidit bojiště a počkat na zásahovou jednotku. To je asi myšlení bosse policejních odborů.Taky si asi po tomto vyjádření policie požádám o zbrojní pas, abych se mohl eventuelně bránit.

5 0
možnosti
Foto

I50v51o 38C91i74l93i80c88h

2. 3. 2015 22:55

Zbrojní pas Vám bude k ničemu (ten je jen na převoz zbraní v rámci EU na závody anebo hony), mnohem lepší bude zbrojní průkaz ;-) A divím, se, že ho ještě nemáte. Ale pokud Vás (a třeba i další) tato událost nakopla k tomu, abyste si ZP udělal, pak ta policejní akce byla dobrá alespoň k tomuto. Jen je škoda, že to stálo tolik životů ;-(

1 0
možnosti
MB

Platná policejní metodika pro zásah proti "aktivnímu střelci":

Prvotním úkolem PČR je eliminace aktivního střelce!

Eliminaci aktivního střelce zahajuje první hlídka přijíždějící na místo!

http://metodika.cahd.cz/stc/STC%2014-IZS%20AMOK.pdf

6 0
možnosti
Foto

Nikdo na místě z  těch, co mají nutkáníse  k události se vyjádřit nebyl. Přesto jsou moudří jak brouk Pytlík. O události ví jenom internetu. :-)

1 6
možnosti
Foto

I68v85o 49C33i23l37i92c28h

2. 3. 2015 21:28

Já se vyjadřuji jen k tomu, co již dávno vím - nikdo mne neochrání lépe, než já sám. Od policie to opravdu neočekávám a ani to po nich nechci.

3 0
možnosti
Foto

Já nevím, mě z toho "mehne". Tady ví každý všechno nejlépe. A nejlépe tak, jak to nebylo.

Když policie "zmasakrovala" (myšleno papírově) řidiče, který se sice dopustil přestupku, nikoli však trestného činu, za který byl odsouzen, tak všichni plácali nadšeně ručkama, jak byl "pirát" lapen a potrestán, místo toho, aby lidé zapnuli hlavu, jak to tak asi mohlo být a že to asi nebyl úmysl "vyhodit" někoho z dálnice, ale že šlo o prostou řidičskou chybu za pokutu a body a samozřejmě také chybnou reakci druhého účastníka (účastnice) nehody.

Tehdy byli "políší" skvělí a k nezaplacení a dnes to jsou zase vyvrhelové, lemplové a amatéři. Tak si prosím konečně vyberte, která verze je ta správná.

0 8
možnosti
Foto

pane Jiří, totálně mimo mísu

0 0
možnosti
Foto

I35v81o 53C13i25l93i64c88h

2. 3. 2015 20:52

Smiřme se s tím, že Policie zde není od toho, aby nás ochránila - to ani není fyzicky možné. Policie je zde od toho, aby případný zločin vyšetřila a pokud možno vypátrala pachatele k předání soudům.

0 1
možnosti
Foto

O to větší důvod se chránit individuálně.

4 0
možnosti
LN

..je zajímavé..že pro ozbrojené složky sice neplatí zákoník práce...ale přesto mají odbory....co když bude válka...to budou odboráři schvalovat podmínky mobilizace...????

9 0
možnosti
Foto

No, já docela vítám, že zástupci PČR nám konečně otevřeně přiznávájí, že jsou na velké kulové a že obyvatelstvo má vzít obranu do svých rukou. Možná to někdy někomu pomůže i u soudu, až jej zas nějaký sluníčkář bude chtít zavřít, za to že si dovolil se bránit s pistolí v ruce.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS