Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Autor vychádza z úplne pomýlenej predstavy, že policajti nám majú pomáhať a chrániť nás. To, že si to napísali na autá ešte neznamená, že je to pravda. To môže fungovať v dlhodobej demokracii, napr. USA (To protect and to serve), kde  policajt požíva rešpekt a úctu slušných ľudí a zločinci sa ho boja.

V postkomunistickej krajine samozrejme polícia slúži na napĺňanie štátneho rozpočtu s čo najmenšou snahou. Čakať od nich, že budú riskovať život na ochranu civilistov je smiešne. Nič z toho nemajú a páchateľovi (napr. streľby v Uh. Brode) dosť dobre nie je možné udeliť nejakú pokutu.

Čím skôr si to verejnosť uvedomí a začne sa snažiť obrániť sama, tým lepšie. Všetci vieme, že tá najlepšia pomocná ruka je na konci vlastného ramena.

9 0
možnosti
JL

Víte co, ani ve válce se dneska už vojáci neposílají na smrt. Když přijde do prostoru, který je otevřený a pachatel je v úkrytu, navíc jste nevycvičený, tak co uděláte? Necháte se zastřelit?  Podotýkám, že taková URMA se nemýlí, ale to je špičkově vyčleněná skupina, která do toho jde zhruba v deseti lidech, kteří mají naprosto přesně rozdělené úkoly, mají materiál, mají daleko lepší zbraně a i ty náhražky zbraní, které jsou možná ještě účinnější.

2 1
možnosti
JR

J74a27r95a 44R17a95n67k

2. 3. 2015 20:41

Na takove pripady snad maji zvlastni jednotky, neco jako "seals" a chyba mohla byt uz u prijemce telefonatu, pokud ten volal na policii, tady y mne je to 911 a kazdy vi, ze zadne hoaxy nejsou povolene, protoze musi zadat sve telefonni cislo a dispecer mezitim posila na misto cinu policii.....maji helmy, neprustrelne vesty a stity, tak co tam delali?

0 0
možnosti
Foto

Oborovou organizaci policistů pokládám za zcela absurdní, přesněji za protiústavní.

13 0
možnosti
JK

Účinná pomoc je promyšlená pomoc, bezhlavé "hrdinství" napáchá víc škody, než užitku. Oni ani hasiči nenaběhnou do hořícího domu bez rozmyslu, i když vědí, že vevnitř jsou lidi.

3 1
možnosti
Foto

Jistě, budeme myslet, řešit a nedělat nic... Promyšleně nechat umřít lidi, to je fakt super! Ale on nám to nějaký odborář zdůvodní a jsou tací, co se jem to líbí.Rv Neměli by být ti ňoumové schopni alespoň nějaké reakce? Mám blbý pocit, že měli... Ale asi jsem vůl.

6 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik