Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je to vlastně úplně jedno. Ty dnešní strany jsou si podobné jako vrána vráně. Nezáleží na tom, kdo vyhraje volby. Stejně si pak dělají, co sami chtějí.

0 0
možnosti
Foto

Socany vůbec nemusím, ale o tom teď nechci psát. Z jakési perverzity jsem ten sjezd chvílemi sledoval a zaujalo mne něco docela marginálního. Totiž - jak je Sobotka v tom reji delegátů a přátel a přítelkyň a novinářů šťastný  a spokojený - doslova jak ryba ve vodě. Úsměv na líci , proplétá se mezi davy , tu utrousí pozdrav ,  poplácá po ramínku . Tu prodiskutuje nějakou frakci , s někým a proti někomu.

Zřejmě v životě nedělal nic jiného. Jó jó , nezávidím mu.;-D

2 0
možnosti
JR

J66a74n 79R60á51ž

15. 3. 2015 12:04

Každý z máme rádi prostor, kde se cítíme šťastní. Ale vůbec nezávidím Sobotkovi, ze nikdy nepoznal jiný prostor kde by byl šťastný, než Sněmovnu, či stranické konference.

P.S. Ve vládě moc šťastný asi není. Ve stínu Babiše to ani nejde!

1 0
možnosti
PK

P25a62v93e45l 27K11u19l90a

14. 3. 2015 21:45

Myslíte, že veřejnoprávní televize by neměla informovat o sjezdu strany, která vyhrála demokratické volby a její předseda je předsedou vlády?

1 0
možnosti
Foto

A já to tam někde psal? Umíte číst? Jen jsem zmínil, že když už mi to cpou pod nos, mám i já právo vyjádřit se. A to, že někdo vyhrál volby neznamená, že má patent na rozum, jen to, že oblbnul většinu voličů... Což tady u nás zase není až taková věda.

4 0
možnosti
HM

R^karma všechny spojuje jediné - žít z cizího a ovládat jiné, to je socialistický program. Být socialistou je projevem špatného charakteru.  Sobotka  ani Chovanec nejsou vyjímkou.

5 0
možnosti
RM

Jasná karma. Svoloč socialistická, darmošlap jeden vedle druhého.

3 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik