Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jste naivní a celkem dost. naivní.

 Může být pravdou, že může být  Babiš pod velkou kontrolou. No a co? U nás se na to stejně nehraje. Takovej Sobotka byl pod kontrolou, zneužíval poslanecké náhrady a co? 

Dneska dělá premiéra.

Volič se dá opít rohlíkem, Vás asi opil Babiš důkladně.

13 6
možnosti
KLS

...ale v tomto případě koblihou...:-)

0 0
možnosti
JH

J16a64n 82H24o32r28a

15. 3. 2015 21:44

Kalouskovo vysvětlení Babišovy "malé domů" mi přišlo logické a všeříkající, že to nepochopil Chovanec s Košťálem a jeho kámošem je také všeříkající. Když to napadne Kalousek, je to nefér a raději ať zaleze, když to zkusí Jurečka, vezme si ho Babiš stranou a situaci mu "vysvětlí", ostatní géniové z vlády se už neptají, jde přeci o drobné a ještě se Babiš rozdělí. Ta podpora má končit letos v červenci, nikdo nás nenutí to protahovat, jen EU dala nejzažší termín do 2020, tož chlapci, proč teho nevyužít. Vypadá to, že Babiš vyhandloval třeba "zelenou naftu" jako Jurečkovo "držhubné", co my víme...

15 3
možnosti
ZJ

Taky bych to tak nějak vidělR^

1 0
možnosti
MC

To se Vám moc nepovedlo. Pálit do mrtvoly i když hlásí pravdu.Rv

0 5
možnosti
JN

Píšete své mylné domněnky. Nikdo kdo volil Babiše nevěděl kdo je, jak fungoval v minulosti a už vůbec nevěděli o koho jde v dalších cca 45 případů ve zvolení poslanců za ano.

Kalousek se v minulosti nechával uplácet Babišem i jeho konkurencí, dnes už není potřebný a to ho pálí.

Vše co kritizuje Kalousek je povětšinu jeho práce, což je ta největší zřetelná ironie.

7 let vlády ODS a Top09 způsobily škodu ČR 3 biliony korun, tím je myšleno nejen tunelování, předražené zakázky, projekty jako IZIP za 2,5 miliardy z kterých nakonec nebylo nic. /2,5 miliardy za nic je obvyklé ?) ale také promarněné investice, rozvoj, technologicko-společenský pokrok, to vše je vyčísleno Švýcarskými experty na skoro 3,3 biliony korun. Za to by jsme zapaltili státní dluh dvakrát

10 10
možnosti
Foto

Zkuste studený obklad, třeba vám to pomůžeRv;-D

4 9
možnosti
Foto

V hodnocení Kalouska máte pravdu, to podepisuji.

Obávám se však, že on o Babišovi taky.

2 2
možnosti
Foto

pane blogere, fakt je ten, že cca 5 000 000 000 podle toho zákona bude příjem Agrofertu. Tedy firmy, kterou výhradně vlastní ministr financí. Je zcela jedno kdo na to poukazuje. Je to Fakt.

Faktem je i to, že k tomuto sponzoringu Agrofertu nás nenutí EU, jak se vláda snažila tvrdit, ale naopak tato podpora může být maximálně do roku 2020-tedy ji budeme na rozdíl od většiny ostatních vyplácet maximální dobu.

Pana Kalouska v minulosti spoustu lidí zkoušelo očernit z nějakých "malých domů". Fakt je ten, že se pro jeho nezákonnou činost nenašly důkazy-nejpravděpodobnější tedy je, že zákon nepřekročil.

13 5
možnosti
PS

Za co 5 miliard ?  2 biliony jdou na fotovoltaiku a taky to nikomu moc nevadí

4 3
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik