Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Ti Amíci jsou tady pro nás a nemuseli by..."

Možná;-) Snad jen, že existují doktríny a stačí si je projít. Leckteré, platné, a mnohých států. Jsou běžně dostupné a k nalezení na netu. Ruská, jako americká. I naše8-o Odrážejí současnou realitu, možná rizika vývoje, ale i cíle a zájmy. Těch i oněch. To,co se děje je jen jejich ,,malou ukázkou". 8-o;-) Někdo to nevnímá, jiný nechce slyšet, či to popírá, někteří zas to berou jako fakt a realitu současnosti na vědomí. Každého věc. Ale to je asi tak všechno:-)

1 1
možnosti
Foto

Já opravdu moc nekomentuji. Nic méně, když mi chtějí komanči tvrdit, že jsem vůl, tak se ozvat musím. Milí komanči, jste hovada a neumím to říci slušněji.

4 1
možnosti

"Oni sem nepřijeli kvůli Zemanovi, ale kvůli nám."

Nebo možná jen jeli zpátky na základnu.

0 0
možnosti
Foto

Sovětská vojska zde od roku 1968 též byla pro nás a přitom zde nemusela být.

Kreml tehdy o nás měl podobnou starost jako nyní Washington.

4 12
možnosti

M34i49l51o26š 24F46i88a45l30a

30. 3. 2015 21:09

Pro Boha to snad nemůžete myslet vážně ani zhulenej. Kolik je Vám let? Sedmnáct ?

11 2
možnosti

Tak po přečtení jsem měla na chvíli dojem, že je to docela ironický až cynický blog, ale teď koukám, že to asi myslíte vážně.

Američtí vojáci tady teď rozhodně nejsou kvůli nám, ale kvůli sobě. Aby bylo jasno všem v rozpolcené uprděné Evropě, kdo tady bude mít poslední slovo. Aby se náhodou ta "fu _ ck you EU" náhodou nerozhodla vykašlat se na války a začít s Ruskem a Euroásií opět v míru spolupracovat.

5 8
možnosti

Madam nejlépe byste udělal kdybyste si zašla ke svému lékaři aby Vám předepsal nějaká antidepresiva.

Potom byste možná i rozeznala jaký je propastný rozdíl mezi ruským agresorem a USA spojencem.

5 3
možnosti

J89a73r98a 62R84a33n72k

30. 3. 2015 20:27

:-)spousta mladych Americanu z ghet jdou na vojnu, protoze se jim dostane vzdelani, ktere by ve svem chanove asi tezko ziskali, nekteri docili i MA a hlavne u NAVY se mohou (temer musi) vyucit elektrikari, instalatery a veskera ta zamestnani, na ktera se dnes moc mladych nehlasi.  V Kanade se mohou  kluci uz pri skole asi ve 13 stat kadety, znam zdejsi skupinu, kluku v kiltech, skotsky regiment, vetsinou maji jeste nejaka jmena po priceznach, ale slusi jim to a delaji to radi.

3 2
možnosti
Foto

Můj tatínek byl kadetem námořnictva a vyfotografovali ho s prezidentem Tisem.

0 2
možnosti
Foto

I já jsem, Romane, dal karmu. Ale máte tam jednu chybu. Sovětský svaz u nás nebyl dvacet let, ale podstatně déle.

Není vůbec podstatné, že jeho vojska zde byla až od roku 1968. Ten největší komunistický teror nebyl vůbec po roce 1968, ale po roce 1948.

A tehdy to byli českoslovenští komunisté, později často vyzdvihovaní chartisté, kdo ten teror prováděl. Samozřejmě s radami a pokyny od sovětských poradců nebo přímo od Stalina.

Ta sovětská armáda tu byla kvůli NATO a ne kvůli čecháčkům. Jenom prostě musela zastavit ten nepochopitelný Dubčekův hazard.

0 1
možnosti

Svatá pravda jako vždycky, nějaká demokratizace z Ruska vnucené bolševické totality to je jen a jen hnusný hazard se světovým mírem, takže rusák v tanku vlastně u nás v r. 1968 jen a jen zachraňoval mír. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik