Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No vidíte - a za odměnu dostala ještě jedno ministerstvo. ;-)

0 0
možnosti

Já bych Vám s dovolením popravila titulek na : Paní Marksová je neskutečně pitomá...škoda, že už to není sranda.Rv

2 0
možnosti

( Další její skvělá rada je, aby si živnostníci dobrovolně přispívali do systému více, než jim nažizuje zákon. Když se nad tím zamyslím, tak mi z toho vyjde následující.... Přidáte do systému třeba 1000Kč měsíčně navíc. Výsledek? Máte-li dejme tomu do důchodu nějakých 6 let, tak zaplatíte státu navíc 72 000Kč. Tímto se vám po vstupu do důchodového systému zvýší důchod o celých 108Kč měsíčně. Prostě návratnost vaší investice je nějakých 55,55 let !!! Aby to bylo ještě kapku pochopitelnější, tak se vám tato investice vrátí ve vašich 119 letech !!!) - No jo, ale pani Marksová to myslela ze svého platu, to je takových, asi 50 tisíc měsičně a to už se oplatí investovat. Nějak pozapoměla dodat že průměrnou mzdu nepobírá ani 60% pracujících občanů. Co průměrnou, občané v Česku, pracují průměrně za takových, asi 20 tisíc, ale hrubého!!!

0 0
možnosti

Vy si myslíte, že Marksová má jen 50 ? To jste opravdu tak naivní?:-)

4 0
možnosti

A to s tím III. pilířem je taky paráda. Hrozný, co už si vše necháme líbit.

0 0
možnosti
Foto

Ten dialog váženého pana Milana Jiráska s váženým panem Milanem Jiráskem mne fakt dostal ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Vytrval jsem až do konce oné televizní debaty a říkal si, která z těch dvou je větší soudružka a která řekne větší pitomost, ale v tom ohňostroji zoufalství se to prostě nedalo poznat.

6 0
možnosti

Několikrát zaznělo z té strany nejvíce doleva: stát by měl zajistit všem (bez rozdílu, zda chtějí pracovat) důstojný život, důchod atd. Na druhou stranu jsou byty i za cca 150 tis., je otázka, zda ve výsledku i po vybírání nájmu nebude tato akce pro majitele naprosto ztrátová, ne-li likvidační.

1 0
možnosti

Pane Košťále R^ Karma

5 0
možnosti

J32a16n 11H88l91e63d74í51k

19. 4. 2015 21:57

napsal jste to výborně, jsem pesimistou, že se soudružka ponaučí, tihle levičáci mají na všechno, jsou u koryt a jsou rozmařilí a voliči jsou prodejní. Čistě teoreticky, levice by měla být realitě nejblíže, ale taková ministerská esa jakým Marxová je, se už pod vahou svých vysokých příjmů zbláznila.

16 0
možnosti

Nevěřím, že by se zbláznila. Má to už mnoho let.

2 0
možnosti
Foto

Ta paní je buď dementní a nebo žije ve zcela jiném světě.

21 0
možnosti

J21i77ř81í 87N42o88s29e86k

19. 4. 2015 21:33

Dnes souhlas s vámi, pane Romane.

Tahle dáma mě dnes hodně nadzvedla ze židle. Princip: Když nemáš na chleba, jez koláče, když nemáš na jednu hypotéku, vezmi si dvě a jednu nemovitost pronajímej.

A o norské kauze docela obyčejně lhala, ale už nemá cenu nad tím ztrácet čas.

Takoví, jako ona, jsou nejen hloupí, ale hlavně nebezpeční coby vlivní škodiči Rv

24 0
možnosti

Prostě ČSSD, no.  Nebo snad bylo dnešní Sobotkovo jančení u Moravce lepší: tu přidáme, tam zvýšímo, ono zaplatíme. Ministr financí nebude říkat, že máme dluh snižovat.

PS: Rozhazovačný Sobotka ovšem nemůže zakrýt absolutní bídu Fialovu, který navíc chápe diskuzi jako překřikování domovnic na pavlači.

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik