Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M98i94l90a53n 66K65e63s65l

8. 6. 2015 15:56

Taky mne to již krká.Nějakou Matku Terezu,která je ochotna vám pomoci nebo něco za vás prohlásiti potkáte každém kroku.Jeden se  za vás někomu omlouvá,přestože jste nikomu nic neudělal,druhý  za vás bude někoho litovat  i když jste mu vy nic rovněž neudělal,třetí chce za vás plnit závazky,které k nikomu nemáte a končí to až tím,že někdo z vlastní iniciativy chce vám zařídit n% slevu na plyn.I když je jeden plnoletý,kde kdo za něj kecá.Takže nakonec,omlouváte se,litujete a vítáte migranty.Nezbývá než se vydovádět tím,že starostlivé plynové Matky Terezy  posíláte na leninskou cestu.

0 0
možnosti
ZJ

.... jo - Venca Hlodavec - to už DÁVNO není, co bývalo! Plytké nedělní hovory chytrolínů, kteří se  mně snaží vloudit do života, už radši vůbec neposlouchám.  Svou svobodnou vůli jsem včera projevil plaveckým výcvikem svého vnuka v pískovně! A myslím, že s mnohem větším efektem:-)!

1 0
možnosti
Foto

V žádném případě neblábolíte, vidím to zcela stejně R^

1 0
možnosti
MT

Autore, naprosto souhlasím !

6 0
možnosti
Foto

Bohužel ani v té formuli (F1) si nemohou dělat, co chtějí a jsou někým a něčím regulováni, jinými slovy buzerováni - jaký mohou mít, (aby všichni i když stojí na stejné startovní čáře, závodili podle stejných regulí) - spojler, jaký výfuk a z čeho, co může být v nádrži a kolik, jaké pneu či kolik může vážit pilot, tedy závodník atd.

0 0
možnosti
TJ

Jsou. Naštěstí ale ještě není regulováno, kolik lidí bude tento sport sledovat.

1 0
možnosti
MJ

Hezký večer .

O co jde?

0 0
možnosti
JA

o možnost svobodné volby, to byste asi nepochopil

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS