Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A18d69a46m 47S34t88a82v59a

27. 6. 2015 22:33

"Ještě nedávno byli imigranti přínosem, teď na ně nasadíme armádu...?!" : To jen pro pár věčně pomýlených neomarxistů jako jsou Šabatová a Dienstbier, žáby na prameni české politiky.

6 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Pane blogere ...hehe.....no jistě musíte článek trošku zdramatizovat, trochu nadnést, malinko "zlepšit". Všichni blogeři jsou stejní. :-)))

Předně Vaše sousloví "příznivci imgrantů". Příznivci imigrantů. Jsem příznivec , chcete-li, imigrantů. Imigrantů, kteří utíkají aby si zachránili život, nebo ti co by tam chcípli hlady. Na internetu je článek jednoho arabského inženýra. Na jeho cestu do Evropy se složila celá jeho rodina. Pět bratrů. Ten v Evropě hledá uplatnění. Na internetu je také rozhovor s matkou s dítětem , hlavu rodiny zabil IS v Sýrii. Pověsím je sem.Musím je opět najít.  Těchto imigrantů JSEM PŘÍZNIVCEM.

Co se týká armády. Nevidím to tak dramaticky. Vy ano, neb to přináší karmu. A neříkejte mi, že karmu máte u záděle. To by jste lhal a to je hřích :-))). Osobně si myslím, že kvůli zachycení imigrantů je třeba více lidí. A armáda je k tomu dobrá. Armáda nemusí, pane blogere přece jen bojovat :-)))

2 9
možnosti
MJ

Nebo víte co? Najděte si články sám :-)))

0 3
možnosti
Foto

Netřeba nic dodávat. R^

8 0
možnosti
Foto

Výmluvný rozhovor s jistým "Švédem":

https://youtu.be/4JOuMY7UAP8

3 0
možnosti
MT

Autor, popsal jste to brilantně ! R^

8 0
možnosti
Foto

Já to nepsal kvůli chvále, ale bylo by asi neslušné nepoděkovat... Tak dík. A Hezký den, večer a život...

:-)

5 0
možnosti
Foto

Já ty davy, kromě televize, když je policie nažene na jedno místo, nikde nevidím.  Problém opravdu nejsou ti co přicházejí, ale ti co nám vládnou,  Ti nás olupují  a budou nám brát víc a víc našich prostředků, aby zrealizovali své představy o tom jak začlenit tyto přicházející lidi mezi nás.  Budou nás kárat a kriminalizovat, když tyto příchozí nebudeme chtít vpustit do svých provozoven, které nás živí, budou nás kárat, když si zjednáme pořádek kolem svých domovů a stále nám budou brát naše prostředky které bychom  mohli použít na svou obranu a také  na zlepšení našeho prostředí, které by se pak klidně mohlo stát i domovem nově příchozích, kteří by si to soužití s námi zasloužili.  

Imigranti nepředstavují problém sami o sobě, svým vyznáním či národností; problémy způsobují v kombinaci s následujícími faktory:

- Sociální politikou, přerozdělováním, dávkami, prostě penězi od státu za nic.

- Minimální mzdou a vlastně celým zákoníkem práce.

- Zákony o diskriminaci, ochraně menšin a podobně.

- Předpojatými soudy (a případně médii), které jim straní.

- Systematickým odzbrojováním původních obyvatel.

- Zákony o „přiměřenosti sebeobrany“ (např. když někdo někomu ničí auto a je za to po zásluze zastřelen, střelci není poděkováno, ale má místo toho problém).

- Nutkáním politiků upravovat zákony každý nesmysl (např. šátky ve školách či v zaměstnání).

    Stát problémy neřeší, stát je jen vytváří.

8 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik