Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo - a co by přinesla nového samostatná exhibice Babišova?     Ne - Babiš se Kalouskových argumentů bojí. Neslyšel jsem zajisté všechny, ba ani většinu jejich půtek. A v těch, které jsem zařil Kalousek argumentoval, vysvětloval a Babiš napadal.

1 0
možnosti
Foto

K69a67r83e30l 14R62a95d54a

13. 7. 2015 3:16

Debata s Kalouskem je ztráta času. On si uvědomuje, že většina lidí rozumí ekonomii stejně málo jako on, tudíž mu stačí mlít cokoli s dostatečně přesvědčivým důrazem. Jakýkoli protiargument prostě přejde a zase si mele svou. To není debata, ale nesmyslný monolog.  Už naše babičky říkaly : ,,drzé čelo lepší než poplužní dvůr". Vypovídá to i o nás voličích, jakýkoli drzý a užvaněný  ťulpas se může stát vrcholovým politikem. Zacházíme se svými voličskými hlasy příliš lehkovážně a pak se divíme, co jsme si to zvolili.:-(

4 2
možnosti

Zřejmě ekonomii nerozumíte. Pak ovšem nechápu Vaše "sebevědomí", které Vás "opravňuje" k posuzování ekonomických znalostí ostatních.

  Švec kopyta? Hmm - kolik "ekonomických" ministrů (finance, průmysl, doprava, místní rozvoj, PSV) bylo v tomto tisíciletí těmi správnými ševci? Sobotka na MF?

1 0
možnosti
Foto

Jistě, ale že bych to nějak hodnotil? Nevím, jen jsem okomentoval současný stav. Možná trochu nějak, ale ne z důvodu, že bych někomu stranil. Pakliže jsem věnoval větší část Kalouskovi, tak proto, že tady tenhle pán působí neskonale delší dobu a měl tedy taky neskonale delší čas to řešit. Nakolik jsou jeho výsledky IN, nechám na vás všech. Vůbec netvrdím, že nějak sympatizuji s Babišem, jen jsem chtěl v jisté konkrétní situaci vyjádřit nějaký názor. Není to o plusech toho nebo onoho. Jen říkám, že vést demagogické řeči není cesta, jenom oblbovačka. A to platí na obě strany.

2 0
možnosti

..dobrý den pane kolego...nic ve zlém...ale...píšete....cituji..." Nechci a nebudu soudit oba zmíněné pány."...konec citátu......ale cca tři čtvrtiny věnujete hodnocení kalouska...a o babišovi se nezmiňujete....není v tom nějaký rozpor...???

4 0
možnosti

Tak to je teda průšvih, pan Babiš se omluvil z debaty v OVM, protože jeho dcera slavila 15. narozeniny. Proč to tak vadí vůbec nechápu, jednalo se asi o hodinu a půl pořadu, který vůbec nic neřeší. ODS a TOP09 chce EET   blokovat do konce volebního období. Pan Babiš se podle mého názoru určitě nebojí Kalouska. Kalousek,  který je schopný jít ožralý do rozhlasu, televize, do Poslanecké sněmovny tak tento pořad OVM určitě přežil ve spolupráci s Rusnokem a Moravcem dobře. Taky už startoval, proti Babišovi, ale Moravec to přehlídl. To divadlo Kalouska a dalších  začne zase po prázdninách.

2 2
možnosti

Paní Haeringová, můžete uvést, kdy byl pan Kalousek v televizi podnapilý (případně ožralý, abych použil Váš slovník) a jak se to poznalo?  Při kterém vystoupení ve sněmovně nezvládal svůj pohyb či jazyk?  A pokud snad byl i podnapilý, pak je frajer: jeho argumenty mají vždy hlavu a patu.

1 0
možnosti

Máte pravdu . Z pořadu by těžili zase jen novináři ! Babiš určitě udělal dobře . Hádat se s chemikem , který přeběhl k financím a myslí si , že pravdu má jen on ...

5 8
možnosti

P70a24v77e59l 81K39u74l56a

12. 7. 2015 19:00

..ještě to o padácích ;-(:-)

4 0
možnosti
Foto

... také bych na schůzku s Babišem a/nebo Kalouskem nešel. Je mi na zvracení už z toho, že vím, jak se jmenují ...

3 0
možnosti

90% textu soudite a uzavrete to tim ze nebudete soudit:-)

3 1
možnosti

Proč by chlápek, který bere 200 milionů ročně, jen tak bokem, a plat ministra je pro něj kapesné, chodil do nějakýho upocenýho televizního pořadu, kde ještě sedí Kalousek, který ho s takovým libidem ožírá jako piraňa kapříka? To by musel být fakt masochista. Říkal jsem si, na které pláži se právě plácá, a ono fakt ve Francii a já mezitím na pražském Džbáně: doporučuju zajděte si tam, je to taková postsocialistická katastrofa - zaplatíte 50 kč a pak můžete ležet na hrbolaté tvrdé půdě, jako byste si dělali akupreseuru na krtincích. Neber to za ty prachy - voda je, sice hnědá, ale je tam! Za hlavou vám střílejí paintballisti, kteří se i ve vedru připravují na třetí světovou - doporučuju tam natočim nějaký reklamní film na úžasnou Prahu poskytující služby k nezaplacení (staré socialistické budovy se hroutí a zarůstají křovím), někdo na travnaté ploše suší seno. Ještě by se tam mohly pást krávy. Na protější straně u ohníčků tak asi 50 borců z Ukrajiny, Běloruska apod. se svými děvočkami - ti nic neplatěj, ale zas je to Asie. Takže se dá pochopit, že Babiš je ve Francii a ne v Česku. Co tady?

5 0
možnosti

Politik má být schopen své kroky obhájit před občanem ve střetu s názorovým oponentem. Kalouska nemáte rád, ale je to nejvýraznější postava opozice, která navíc financím rozumí. Přitom Babiš chystá zásadní změnu podnikatelského prostředí, a to by měl být schopen obhájit, nebo to aspoň zkusit.

14 4
možnosti
Foto

Jistě, ale když je dopředu známo, o čem to bude, je to svým způsobem ztráta času. Nikoho nehájím, jen říkám, že někdy má smysl dát tam zpátečku a nepálit benzín. Pěkný večer.

6 5
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik