Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cenzor idnes k situácii prispieva tiež. Nemaže desiatky linkov s odkazom na článok v médiách, ale zmazal link na ivčrn. Sloboda slova áno, ale len toho “vhodného.“

1 0
možnosti

J52a84r10a 57R71a83n25k

10. 8. 2015 1:50

Pouze k "nadavani" prezidentovi, to se delo vsude v dobe, kdy byla nase zeme obehnana dratem, pokud  prezident neni schopny narod nerozdelovat, pokud nema respekt v zahranici....kam s tim?

2 1
možnosti

Ono to propstě nejde, abychom měli prezidenta, který bude hájit zájmy ČR, ale bude mít zároveň respekt v zahraníčí, které potápí zájmy celé Evropy, tudíž i ČR.

Jděte k šípku s Vaším názorem, že prezident musí mít respekt v zahraničí. Respekt u těchto politiků, které vidím na Západě, tedy u multikulturních šílenců, by byl známkou něčeho nezdravého.

2 0
možnosti

Ale no tak... asi jste tu minulou dobu nezažil... to se fakt nedá srovnávat, sorry...:-( Tehdy nebylo problémem pár hraničních výroků, ale téměř cokoliv trochu nevhodného, co by zaslechl nějaký udavač, konfident nebo tajnej...

1 0
možnosti
Foto

Je třeba to otevřeně přiznat, že svoboda slova u nás neexistuje.

4 0
možnosti

Ale existuje, jen se nebát jí používat, otázka spíše je, koho se ti sralbotkové bojí.:-)

2 0
možnosti

Nedávno byly v Brémách volby do senátu. A tak mě ve městě odchytil jeden starší pán a strčil mi do ruky agitku BIW, což znamená Bürger in Wut / naštvaní občané. Když viděl, že to louskám, tak mi začal vysvětlovat, jaký mají v ulici problémy s Turky. Ptal jsem se čím dál konkrétněji, protože v Čechách Turky nemáme. Nakonec z něj vylezlo, že jsou to hezký kluci, německým holkám se líbí a tak jim naletěj. " Oni je vošukaj a pak si přivezou nevěstu z Anatolie". :-)

2 0
možnosti

Pane Košťále,

jste opravdu tak nechápavý, nebo to jen ze sebe děláte? Srovnávat výrok britského ministra s tím slovenským neonáckem může jen duševně omezený člověk, a nebo vychcaný rasistický gauner.

Ten neonácek ze Slovenska vykřikoval cosi o tom, že imigranti ohrožují naši čistou rasu. Tomu říkám rasismus jak vyšítý. Britský ministr hovořil o ohrožení naší životní úrovně, což je úplně o něčem jiném.

Kdyby přivedla dcera do rodiny ukázat barevného kluka, se kterým chodí, tak rasisticky rodič bude vyděšen s míšení ras, zatímco normálního rodiče bude zajímat, zda ten barevný kluk jeho dceru uživí.

Chápete ten rozdíl?

5 3
možnosti
Foto

Dobrý večer. Možná by mne jako rodiče zajímalo i to, že nejen, že je černý, ale co ma v hlavě a pod ručníkem. Jestli Vám tohle přijde jako hloupost, tak nevím... Nesežral jsem všechnu moudrost světa, ale když mě někdo kopne do koulí, tak si toho všimnu...

6 0
možnosti

Zákon o zákazu propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka platí už dlouho. Magát je neonacista a obviněn byl kvůli antisemitským výrokům. Policajti neměli na výběr.

6 1
možnosti
Foto

Tak asi dost záleží na tom, co je nebo není v normě. Já se akorát dočetl, že... Konkrétní antisemické výrazy ne. Vlastně konkrétního vůbec nic. Jestli Vám to přijde fajn...

1 0
možnosti

Mne na tom nejvíc mrzí, že se na tom velkou měrou podílejí levicoví pisálkové, kteří svými články v podstatě rozhodují, co se smí a co ne. Přitom když se náhodou sáhne na ně, tak dokáží vřískat jako když napíchneš kočku na ostnatý drát.

14 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS