Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale ale... Vy to nevidíte?

Tady přeci vůbec nejde o Vás nebo o nás...

Tady jim jde jenom o ně. A to si a sebe chtání i těmi policajty s obušky.

Každý výhodný kšeft je pro ně dobrý - morálka je nezajímá.

Proto je pro ně dobrý i kšeft s migranty.

4 0
možnosti
PS

Karma. Je to k blití. Ze všech stran nás masírují ,že roste xenofobie a jak jsme špatní, když nechceme změnit na povel své životy a ustoupit tlakům přicházejícího davu. Jako by občan a volič neměl právo obhajovat svůj dosavadní styl života a životní prostor, který konečně po bolševickém debaklu začal prosperovat a měnit se k lepšímu. Proč omezovat svobodu projevu, aby se náhodou neurazil nějaký muslim a nevystřílel redakci novin, proč riskovat bezpečnost pohybem nekontrolovatelného počtu lidí o kterých nikdo nic neví, proč riskovat zavlečení nemocí, když přichází nepozvaní lidé z kontinentu, kde ještě nedávno řádila ebola ap.?

5 0
možnosti
PP

Je zakázané mluvit o Bilderbergu.X

0 0
možnosti
KC

Jenže co s tím?? Zvolili jsme si zástupce a teď jsme jen křovím pro jejich exhibice, které se nám vůbec nelíbí. Před volbami ti chameleóni zakuňkají, co chtějí slyšet davy a budou mít oni i my na další čtyři roky vystaráno. Po oněch čtyřech letech zjistíme, že na všechno je pozdě, svět šel jinudy, než jsme si přáli. Demokracie je sice krásná myšlenka, ale bez aktivní každodenní účasti občanů nemá smysl.

8 0
možnosti
JC

mě je zle z BTSká Babiše

4 0
možnosti
SN

:-)....JE to ostré, ale pravdivé!  Veselí hoši vybavení nejmodernější spojovací technikou se stovkou dolarů v kapse, jak na povel, zaplavují Evropu !  A frau Merkelová je z toho nadšena.  Je mi z toho zle ! R^R^R^R^

13 0
možnosti
PBR

Skvělé a v tyto dny velmi potřebné. Díky R^

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik