Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

H51a42n38a 81B81í37z88o27v85á

26. 11. 2015 22:37

Je to kratke, nekomplikovane a dokonale vystizne.

0 0
možnosti
Foto

Asi je to záměr ale všimla jsem si, že ve zprávách se mluví jen o teroristech nikoliv o islámských teroristech. A taky jsem zaznamenala, že všichni teroristi jsou v podstatě migranti, byť v druhé generaci. A to je informace nad jiné alarmující.

Vám karma R^

2 0
možnosti

Za mě karma - i proto, že se samozvaní "elitáři" zase odkopali a v ohrožení, že se psychicky sesypou ze ztráty iluzí o své domnělé převaze a podle toho jen kopou kolem sebe a svým oponentům vytýkají to, co dělají oni sami. A když jsou na to upozorněni, tak se cítí být strašně dotčeni a buď fňukají o tom, jak je ti oškliváci oškliví strašně uráží nebo kopou kolem sebe...

4 0
možnosti

Tak nějak jsem nepobral, proč by se nemohlo říkat veřejně, kdo jsou teroristé, kteří povraždili 129 Pařížanů, nebo se přičinili o pád ruského letadla. Jsou to islámisté, napojení na Daeš. A otevřeně to říkají jak politici, tak novináři, tak prostý lid. :-P

9 0
možnosti

A také to jsou ti, kteří přišli buď v aktuální uprchlické vlně nebo je to některá z dalších generací již dříve usazených přistěhovalců z muslimského světa. Ale nedejbože abyste díky tomu protestovali proti přílivu uprchlíků nebo snad proti těm neintegrovaným z no go zón!

7 0
možnosti
Foto

J55a23n 44V87l81a64d15y57k39a

21. 11. 2015 16:59

Možná bude problém v tom, že každý má tu svojí pravdu

0 1
možnosti

je jenom jedna pravda - a to v ČT a spřátelených podivných médiích financovaných z jedné kapsy. A pak je také jiná pravda v Prase a ostatních regionech české kotliny....[>-]

3 0
možnosti

Tak tedy nevím , Vy si zřejmě demokracii  představujete stejně jako

Zeman když říká, že nesmíme umlčovat jiné postoje. A říká to na shromáždění, kam ti s jinými postoji a názory nebyli vpuštěni. 

Říká, že nesmíme nálepkovat své názorové oponenty. A ty své obratem označí za řvoucí stádo. Vymezuje se proti manipulativním a samozvaným elitám  a přitom  zpívá státní hymnu po boku Martina Konvičky. ..

9 10
možnosti

O demokracii bych už nehovořil.

Hovořme o nastupujícím novém, dosud nepoznaném typu diktatury, který můžeme nazvat multikulturním nacismem..

Základem multikulturního nacismu je idea vytvoření nového evropského národa (nacia), v němž dojde k vykořenění hrdosti na svou minulost a své předky, a překrytí původních obyvatel nově příchozími milióny ze zbytku světa. Národní státy budou vykořeněny.

V čele procesu stojí nikým nevolená skupina politiků, která se vymyká jakýmkoli demokratickým kontrolám.

Svoboda slova v této diktatuře dostává na frak, osobní svobody jednotlivců jsou ořezávány. Řady multikulturálních nacistů se rozšiřují s tím, jak se rozšiřují korupční kanály pro vybrané skupinky z řad politiků, tzv. neziskovek či různých nově vytvářených agentur na řešení dopadů tohoto šíleného sociálního experimentu. Mainstreamová masmédia jsou zcela ve vleku této diktatury a uchylují se v čím dál větší míře k cenzuře, autocenzuře, lhaní, manipulaci s fakty, zkreslování skutečností.

Občané jsou ve svých kritických postojích zastrašováni, je jim otevřeně vyhrožováno stíháním, jsou nálepkováni jako rasisti, fašisti, xenofobové, sobci. Významnější kritici jsou dehonestováni, ostrakizováni a nelze vyloučit jejich budoucí fyzickou likvidací (v Evropě je dnes již dostatek správně zpracovaných mladých muslimů, které není problém "správně motivovat"). Díky tomuto není zatím nutné ani budovat tolik oblíbené koncentrační tábory. Stačí obyvatele zastrašit a pokud to nepomůže, lze přitvrdit formou kriminálu či občasného atentátu na nějakého toho "hnusného rasistu a xenofoba"

Obávám se, že budoucnost Evropy rozhodně nebude o "světlých zítřcích".

21 1
možnosti

P18a67v24e31l 93K32u72l73a

21. 11. 2015 13:32

Třikrát, opravdu třikrát, jsem si přečetl váš článek, a stejně jsem nepochopil, o čem je. Je to o tom, že nesmíte vyslovit svůj názor 8-o8-o8-o?

4 8
možnosti

nesmíme fašistu  nazývat extrémistou ..;-O

0 4
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik